![]() |
Problem z DVD Prosze o pomoc
Mam problem tego typu, mam plyte DVD, na ktorej nagrany jest filmik, na nagrywarce DVD niechce wogole pokazac plyty (wyskakuje komunikat ze dysk nie sformatowany) a na stacjonarnym DVD ten film jest odtwarzany tylko bez glosu czy da sie cos w takim wypadku zrobic....
Prosze o szybka odpowiedz dodam ze nagrywarke mam: NEC ND-4550A Dvd Stacjonarne: Elta 8845 MP4N |
P***322;yta nagrywalna?
Sprawd***378; na komputerze jaki jest format d***378;wi***281;ku. |
ale moja nagrywarka nie widzi wogole tej plytki!!!
|
Zmienia***322;e***347; ***347;cie***380;ki audio przy odtwarzaniu? Mo***380;e jest kilka w r***243;***380;nych formatach?
Jak z obs***322;ug***261; DTS w tej Elcie? Mo***380;e wystawiany jest tylko na wyj***347;ciu cyfrowym? To orygina***322;, czy nagrywalna? |
To jest nagrywana plytka tak wlasnie przed chwila bawilem sie w opcjach! jezli chodzi o elte....
Plytka jest sprawdzana bo u kolegi ma Wiwe (modelu nieznam chodzi idealnie) Wiec wczym rzecz....mozna wgrac jakies strowniki czy cos w tym rodziaju! A mam problem z nagrywarka wogole tej plytki nie widz, zreszta teraz wlazylem inna plytke orginalna i tez jej nie widzi co to moze byc |
Nec'i maj***261; problemy z odczytem p***322;yt, ale je***347;li nie czyta nawet orygina***322;***243;w to serwis.
A w Elcie - poczytaj instrukcj***281;, albo wystarczy konfiguracja, albo to o czym wspomnia***322;em wy***380;ej. |
dzieki Elta juz dziala!! wystarczylo pobawic sie czinczami!!!
A co do Nec, to serwis mowisz... a wlasnie mam jeszcze pytanko czy mozesz mi polecic jakas dobra nagrywarke... |
Pionieer 111D :taktak:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |