![]() |
Problem z nagrywarką
Mam nową nagrywarkę lg gsa-h12l i mam z nią problem. Czyta płyty (te już nagrane), działa opcja lightscribe, ale neistety nie robi tego co powinna, nie nagrywa :( W Nero wyskakuje błąd, a gdy mam w środku czystą płytkę i klikam na ikonę napędu wyskakuje informacja o "niepoprawnej funkcji"
Pomocy... |
Odinstaluj kana***322; na kt***243;rym jest nagrywarka i zr***243;b restart. Potem system zainstaluje sterowniki i powinno by***263; ok
|
Niestety nie pomogło :(
|
Cytat:
Teraz powa***380;nie. Zamie***347;***263; tutaj loga z nero bo inaczej nikt nie b***281;dzie wiedzia***322; co jest nie tak. Cytat:
|
Cytat:
To dość typowe jak dla LG :czytaj: || |
Jakich p***322;ytek u***380;ywasz??
|
Cytat:
masz jakąś fobie ? ktoś Ci za to płaci ? Miałem różne nagrywarki LG i zero problemów , tak samo u znajomych . Czepiasz się że na kilkadziesią tysięcy sztuk kilkanaście nie działa - to i tak dobry wynik , biorąc pod uwagę że nagrywarki tej firmy są w polsce najpopularniejsze i najczęściej kupowane. |
wklej log z nero i napisz jakich u***380;ywasz no***347;nik***243;w - CZ***321;OWIEKU
|
Cytat:
1. Uzywanie markowych plyt rozwiazuje 50% problemow. 2. Aktualizacja firmware w napedzie optycznym rozwiazuje 85% problemow, natomiast 3. Kupno "lepszego" napedu optycznego rozwiazuje 100% problemow. p.s zebys nie bral wszystkiego az tak dosadnie, no.3 to taki zarcik jest^^. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |