![]() |
HELP ! Zablokowalem sobie katalog programem LOCK MY FOLDER ! :(
Pomozcie koledzy bo wazny katalog z fotkami sobie zablokowalem. Dalem na LOCK i juz sie nie da UNLOCK zrobic. Ktos uzywal tego programu ? Moze pomoc ? Bo mam odmowe dostepu ciagle jak probuje do niego wejsc a mialem tam tysiace fotek :(
Oto link do programu jesli ktos chcialby go zobaczyc. http://www.speedyshare.com/194345694.html |
Cytat:
|
jakie haslo ? haslo jest do programu... to program umie uruchomic tylko jak daje na unlock to mi sie nic nie unlockuje :( Pisze Faile to Unlock :( Co za SHIT :(
|
Ilość załączników: 1
Frog sprobuj tak...
PPM na folderze > Wlasciwosci > Zabezpiczenia > Zaawansowane > Wlasciciel > Wybierasz usera z ktorego jestes zalogowany i zastosuj. Załącznik 36351 Pozniej uruchamiasz program, robisz re-lock na folderze i znowu unlock ;> |
to ja w***322;a***347;nie restart robi***322;em, aby sprawdzi***263; jak przej***347;***263; cwaniaka a tu o tak***261; pierdo***322;***281; chodzi :O
ale dobrze zabezpiecza - proste sztuczki i 0 bajt***243;w.... |
nie mam zakladki zabepieczenia :(
oki mam juz zakladke zabezpieczenia ale mam error jak tam chce wejsc to pisze "Nie masz uprawnienia do przegladania lub edycji biezacych ustawien uprawnienia dla [katalog] ale mozesz przejac je na wlasnosc lub zmienic ustawienia inspekcji" :( sorki , moment, kminie ;) Ufffff wykminilem. Zrobilem tak jak powiedziales w zakladce WLASCICIEL a potem w programie na LOCK i UNLOCK... tylko czemu odrazu to nie dzialalo LOCK,UNLOCK. BIG THX ! |
Doisz: ftp://ftp.microsoft.com/bussys/winnt...cm/SCESP4I.EXE
Rozpakowujesz z prawkokliku jak archiwum i szukasz setup.inf. Klikasz na to prawym i wybierasz Zainstaluj. Jak Cie sie spyta czy chcesz zastapic essent.dll to daj NIE. Oczywiscie restart kompa ;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=61353 Cytat:
|
A jeszcze takie pytanko . Czy tak zabezpieczony katalog tym programem np jak ktos z pod dosa wejdzie albo podlaczy moj dysk do innego kompa to sie do niego dobierze?
|
Cytat:
Nie pamietam czy partycja podpieta pod Linuxem tez czyta prawa nadane przez Windowsa. Ale chyba tak - chociaz sterownik jest nieoficjalny wiec moze omijac pewne rzeczy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok chlopaki teraz juz sobie blokuje tym programikiem spokojnie :) Ale zeby to wszystko w tym programie fajnie chodzilo to z kazdym katalogiem ktory chcemy lockowac trzeba zrobic ten knif z "WLASCICIELEM" i potem juz w programie dziala lock i unlock...
Poki co prosta i dla osob ktore dotykaja czasami moj komp mysle ze skuteczna metoda na nie wtykanie paluchow w nie swoje katalogi ;) |
chcesz mie***263; naprawd***281; zabezpieczone dane - uzyj drive crypt.
wersja pro umo***380;liwia tak***380;e szyfrowanie partycji (nawet systemowej) kluczem 256 bitowym. tworzy si***281; bootloader, podajesz hase***322;ko i heyah... w razie kontoroli mog***261; ci skoczy***263;... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |