![]() |
Obrazy *.nrg
Witam.
Mam kilka obrazów utworzonych w nero a konkretnie są to płyty audio. Nie chcę ich nagrywać na płyty, więc proszę o podpowiedz jak utworzyć wirtualne nagrywarki widoczne dla nero a potem z możliwością odtworzenia plików jak z nagranej płyty:czytaj: . Pozdrawiam! Piotr.:fiu: |
najlepiej nie uzywac napedu nero, bo jest malo funkcjonalny, tylko sciagnac darmowego i malutkiego daemon tools
instalujesz i masz jeden naped wiecej :) i nowa ikonke obok zegarka - klikasz na nia i masz opcje mount image - czy podlacz obraz jak ci sie znudzi - unmount image dziala jak normalny dvd-rom, tylko szybciej emuluje zabezpieczenia, wiec przyda sie tez do obrazow gier i innych rzeczy ;) nero ma wlasny naped, ale tez trzeba go doinstalowac, czyta tylko obrazy nero i nie emuluje zabezpieczen - slowem, jest do d || |
Dzięki
Już sprawdzam:spoko: |
A ja polece Alcohol 52% nie do***347;***263; ***380;e PL to jeszcze ***322;adniejszy no i potrafi te***380; obrazy robi***263;, znacznie lepsze od tych z nera.
A jako dodatek do Alcohol 52% polece ImgBurn dzi***281;ki kt***243;remu nagrasz ka***380;dy obraz, nero w tym wzgl***281;dzie jest bardoz ubogie. Alcohol 52% i ImgBurn s***261; ca***322;kowicie darmowe ;) |
Cytat:
Szczeg***243;lnie, ***380;e emuluje zabezpieczenia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |