![]() |
Easy CD Creator 5 ?
moze to glupi topic bo moge sa sprawdzic to o co mi chodzi, ale jak juz to pisze...
wlasnie, ma ktos stycznosc (lub mial) z Easy CD Creator 5? tez Roxio (jak WinOnCD) obecnie uzywam WinOnCD ale nie wiem czy warto jest interesowac sie ECC w ogole to po co 2 programy do wypalania dla jednej firmy? wazne jest, w kazdym razie to, czy ECC jest dobry |
do sciagniecia tu:
http://mitglied.lycos.de/CannabisClan/ 2 x 50 MB 1 x 11 MB razem: 111 MB |
Nie moge znalezc tej strony. Czy znacie jej nowy adres??
|
Taki progs dla początkujących.
Prosty w użyciu. Marne możliwości. W wersji 5 wkurza mnie jego menu startowe. Wolę wersję 4. Wion rulez i palnik gazowy też :) Pozdro |
Podstawowy minus to ludzie używający tylko ECC nie mogą nadpalać a mnie sie podoba to menu podoba ale zgadzam to jest dla bardzo początkujących palacz:)))
|
sorry za wcześniejszą odpowiedź, trochę się mi powaliło,ale wiesz o co mi chodziło.:)))))))))))))))))))))))))))))
|
A ja tam wypalam wiekszosc plytek w ECC 5 basic :)
|
dla mnie jedynym plusem Easy CD Creatorà 5 jest mozliwosc wypalania mp3-cd i chyba nic poza tym :)
|
Cytat:
|
oj slaby, slaby ja tam wole Nerona co Rzym spalil
|
ja wole WinOnCD 5
ale ciekawastka jest, ze jest on dospetny tylko w Europie, i to nie calej Amerykanie sa skazani na ECC 5 |
Cytat:
|
zainteresuj sie winonem z roxio lub nerem z ahead ..ecc zostaw a na pewno wersje 5 wydaje mie sie ze producent przegiął (moze chciał uczynić program bardziej intuicyjnym) a czemu dwa z jednej firmy ??? bo Roxio to fuzja dwóch firemek (albo jeden wykupił drugi) Adaptec'a i Cequadrata
|
Ja dostałem Easy CD Creator 5 razem z nagrywarką.:-)
|
Ja mam do czynienia z nagrywarkami od jakoś 6-7 lat i od początku używam WinOnCD. Moim zdaniem jest najlepszy (a może był). Kiedyś używałem również Nero, ale było to jakieś 5 lat temu, kiedy było one cudownym programem omijającym ówczesne zabezpieczenia płyt. Nie umiałem się nigdy przekonać do Easy CD Creatora ze względu na małe możliwości konfiguracji, ale dla początkujących moim zdaniem jest OK. Ja nadal jestem wierny WinOnCD, chociaż w wersji 5.0 można zaobserwować przerost formy nad treścią lecz taka jest chyba polityka Roxio :-( Chyba program ma już dobre czasy panowania z Cequadrat za sobą, a przed sobą totalną komercjalizację Roxio. Nic tylko płakać. Ginie najlepszy program na rynku.
Tomek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:23. |