![]() |
Program do sciagania serii plikow rar z rapidshare..?
Wiecie, że tam jak wrzucają to często w kilkudziesięciu paczkach - jest jakiś progs w którym wklejam te linki i wszystkie na raz sie sciągaja? Dodam tylko ze to konto premium i nie chce tu nic oszukiwac - po prostu czasami jest za duzo tych linkow i meczy klikanie kazdego z nich recznie :P
Dzięki z góry :) |
|
No fajne, ale tu jest cos mowa o omijaniu trzy literowego kodu, spoko, ale tu zadnych kodow nie wpisujac na koncie premium.
|
Poczytaj, to znajdziesz ;-)
Tym programem sciagniesz z konta premium, polecam strone producenta ;> |
Stron***281; producenta t***261; po rusku?
|
Tak, to jest wlasnie strona producenta...
|
a konto 'nie' premium :P :)
Albo 4Shared, Sendspace, ? |
Mógłby mi ktoś podać docelowego linka do programiku rapidshard ?
Bo nie mogę się doszukać:/ |
|
mam konto premium na 3 miechy. Jak to zrobi***263; Panowie w tym progsie ???
|
Znalazłem poniższy opis do flashgeta zastosowałem i działa super:
"- zapisuje linki jakie chcę, w jakiej ilości chcę do głupiego pliku tekstowego - wszystkie je wklejam opcja "paste url" do zwykłego i najzwyklejszego FLASH GET'a tak mili Państwo... zadne rapgety, żadne rapgraby czy inne tego typu ustrojstwo, bo to się po prostu mija z celem - wklejam linki, wpisuję mu kod jaki dostałem z rapida podczas pierwszego pliku, klikam opcję "save as default", potem "use settings to all files" i klikam okej - aha.... ustawiam tylko jeszcze kolejkowanie pojedyncze... no i mi leci" Dodam od siebie, że program jest po polsku i każdy powinien sobie dać radę. |
@xw9 - ciekawa rada
a co***347; pod Linuxa ? :szczerb: KGet wystarczy ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:37. |