![]() |
WIFI na PCMCIA sterowniki Windowsowe?
Witam!
Mam nast. problem mam karte t-sinus 130 pod pcmcia do laptopa. To karta egzotyczna bo ma swoj programik i swoj monitor sieci. Moje pytanie: Czy idzie to jakos uniezaleznic od programu karty i pozwolic zeby windows xp sam konfigurowal (chodzi o ten tradycyjny interfejs od sieci bezprzewodowych jaki jest przy laptopach)?? |
da sie.....
wejdz w ustaqwienia sieci bezprzewodowej/wlasciwosci/sieci bezprzewodowe i kliknij na "uzyj systemu windows to obslugi sieci. a jesli nie chcesz korzystac z dostarczonego programu.... ja mam karte pci wifi firmy Topcom, na Artheosie, sciagnalem z netu "uniwestalny" steronik do tegi chipu i na nim wszytsko smiga pieknie, a na oryginalnym co chwile sie karta rozlaczala i reseowala kompa. |
Uwierz mi to t-sinus 130 nie znajdziesz sterownika uniwersalnego, ba, nie znajdziesz angielskiego . Mam tylko niemiecki soft.
Nie mam czegos takiego jak ustawienia sieci bezprzewodowej, bo on chyba rozpoznaje to polaczenie jako polaczenie przez kabel (dodana karta jako zwykla karta sieciowa) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
:> nie ma tego okienka Załącznik 36567 |
Niestety. On wykrywa to jako polaczenie sieciowe a nie bezprzewodowe sieciowe.
|
Cytat:
ja przy tym na BT tez nie mam monitora :] http://alex69.hardcore.pl/pict/bluetooth.png |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:54. |