![]() |
Garmin XT i po bolu :D polecam jak i tomtom
|
|
to zajefajnie :D
mam dobre mapy topograficzne :D |
Ilość załączników: 1
a sa ... http://www.compass.krakow.pl/sklep/?...t&iCategory=16
Załącznik 49518 :D ale takie mapy na komorce to kazdy moze sobie zrobic - wystarczy papierowa mapa, oziexplorer, skaner ... no i troche checi :mruga: |
sprawdzilem google pod wzgledem terenu i sciezek u mnie w jaworzni i londynie, ogolnie lipa :)
sa jakies lepsze mapy? |
ano choc by ja :P
mam ppc ale automapa to sie nadaje do pchania karuzeli w miescie jak zjedziesz z ulicy to umarl w butach jak ja odpalilem na wyspie Rhodos to moglem sobie tylko strzalke obejrzec :> a tu odpalasz google zaznaczasz interesujacy cie fragment i juz wiesz którędy droga - nawet ta ktora samochodem nie wiedziesz :] Załącznik 49516 podobne rozwazanie do wgrywania wlasnych map widzialem tylko garminach ma jeszcze jedna zalete - nie potrzeba sie obwieszac dodatkowa elektronika ... wystarczy tylko sluchawka z obsluga javy || |
Kto w dzisiejszych czasach u***380;ywa javy, telefon na symbianie i tomtom i po problemie, lub jaki***347; PPC i tomtom lub automapa i nie ma problem***243;w .... nawigacja na PPC wymiata .... wiem bo mam :)
|
odgrzeje ... :]
wlasnie bawie sie TrekBuddy'm - darmowa aplikacja napisana w javie na mobilne sluchawki najwiekszy plus wyzej wymienionej to mozliwosc zaladowania dowolnej mapy rastrowej/bitowej zeskanowanej (oziexplorer) czy tez wyciagnietej za google maps (googleak) tak przygotowana mape np szczyrku wrzucamy na karte pamieci i gotowe ... mozemy ruszac na piesza czy tez rowerowa wycieczke :D |
Cytat:
|
Air@ wejdz ze sluchawki na get.naviexpert.pl ... dalej poprowadzi cie instalator
|
Cytat:
Czy korzysta ktoś z Nav4all ??? Od wczoraj próbuję pobrać ten program na K800i ale nie mogę się połączyć. A może ktoś zna jakieś wersje "demo" nawigacji na ten telefon ??? |
Zacznijmy wszyscy uczy***263; si***281; javy po trochu i zrobimy super, cdrinfersk***261; map***281; polski na kom***243;ry :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
witam
podobnie jak devil-80 poprosz***281; map***281; polski w javie jakby kto***347; tak***261; mia***322; z tym ***380;e na nokie 6280 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |