![]() |
Feurio165PL
Witam. Mam prosbe a mianowicie czy mogłby mi ktos podac namiary na zpolszczenie do feurio 165 poniewaz ze strony cdrinfo nie moge nic sciagnac, ewentualnie podeslac plik..
Z gory dzieki |
poczekaj do 3 w nocy to sciagniesz
jak komus zalezy to jest gotowy do poswiecen |
oj sie będzie majonez czepiał tego posta... ale co tam do świąt można. majonez zdeklarował się że on to po świętach będzie ścigał więc myszy harcują ...
|
a czemu mam go scigac przeciez chlopak pyta o soft do nagrywania :)
|
wiesz Majonez
zwroci sie komus kilka razy slusznie uwage, a potem ma sie opinie terrorysty i okrutnika :) zobaczysz jaki bedziesz 'nieludzki' jak wywalac posty zaczniesz (czyt. moderowac) :) |
Bardzo chcialbym poczekac do trzeciej ale miedzy 1.20 a 5.00 moj serwer ma odpoczynek. wiem to jest bez sensu, ale nie ja to wymyslilem, wiec jakby jednak ktos daj jakies namiary co do tego feurio pl..
|
Dzis ukazal sie "Feurio v1.65 Pro (2CDr) Multi Language" podaje ci link,nie wiem czy jest tez z polska wersja ale sprawdz i daj znac.
http://site.cdrsoft.cc/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query= 8) |
Jest wersja multilanguage co znaczy ze jest po angilesku i niemiecku.
|
Ja mam to spolszczenie z cdrinfo (dzis zassalem), ale nie chce dawac tu do zalacznika bo ma prawie 5 mega. Jak nie znajdziesz nigdzie to daj znac na gg1315412, cos wymyslimy. 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |