![]() |
Są problemy z Fuerio 1.65.
Nie da się uruchomić Fuerio 1.65. Na początku wyskakuje komunikat o krytycznym błędzie. Czy z tym programem (tą wersją) tak samo jest u Was wszystkich? Dajcie znać.
|
Sprostowanie: powinno być "Feurio 1.65", a nie Fuerio. Przepraszam.
|
Przyłączam się do Ciebie Przyjacielu. U mnie też jest ten błąd i klapa. Wróciłem do 1.64. Ten się chociaż dobrze spisywał.
Nie wiem. Może to wina systemu. Ja hulam na win98se. Jak cosik odkryjesz, to daj cynk! Pozdrawiam artoor |
a instalujecie czy upgradujecie. Bo u mnie na xp jak robie upgrade to jest to samo. A na czysto jeszcze nie probowlem.
|
Cytat:
Tak, czy tak, to się kwasi |
u mnie na xp Profesjonal to samo . niestety nie miałem nigdy 1.64 więc nie wiem czy przy uaktualnianiu to samo
Przy instalowaniu wyskakuje komunikat "TEN PLIK ZAWIERA NIEPRAWIDŁOWE DANE" Pozdr Gabson |
Z Waszych doznań z programem Feurio 1.65 wynika, że jest on skopany. Czyżby miał on w sobie jakieś błędy? Chyba tak. Jest to jakaś niedorobiona wersja. Tyle osób pobrało tą wersję i na daremno. Trochę wkurzające.
Ciekawe czy ludzie z "CDRinfo" zamieszczając ten program na swojej stronie najpierw go przetestowali? |
Ja też miałem ten sam problem z wersją z cdrinfo
Ale wgrałem wersję wielojęzykową (angielska i niemiecka) ze strony fuerio i poszło bez problemów. |
ja takze mam problemy z Feurio ale nie ma to znaczenia jaka to jest wersja zawsze jak wgrywam polska wersje to pojawiaja mi sie bledy i program sie nie uruchamia tylko zawiesza!!!
Jak zainstaluje tylko wersje niemiecka lub angielska nie z tym problemu. blad ten to blad systemowy takze chyba tlumacz musial cos ....., ale na pewno sie staral:) |
http://217.67.233.17/script/08 28 03 02 1347210262/Feurio.v1.65.Pro.zip
Pobrałem ten plik, zainstalowałem, zarejestrowałem a potem wgrałem polską nakładkę i wszystko poszło. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |