![]() |
Drukarke wykryje, tylko recznie stery zainstalujesz ;-)
Co do karty to nie wiem, google ;p |
Chciałbym pobrać SUSE 10.2, ale czy on wykryje drukarkę (Canona iP 1500) udostępnioną przez Windowsa XP Home Edition? a i czy poradzi sobie z instalacją sterowników do karty wifi usb NETGEAR WPN111.
Pozdrawiam:) |
ale po co mam kupowac/czytac gazete zeby sie dowiedziec czegos o czym juz od dawna wiem, dochodzi jeszcze kompletny brak obiektywizmu, i kompletna nieumiejetnosc przeprowadzania testow?
|
Cytat:
|
ja kupilem bo:
a) troche softu na plycie b) artykuly wydaja sie byc ciekawe nie kazdy ma cale dnie wolne zeby tak na zywo sledzic wszelkie nowiki przez neta nie zaszkodzi odsiewzyc wiedzy gazeta ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na pocz***261;tku wybierasz sobie posta***263; z jakimi***347; umiej***281;tno***347;ciami - to potem ma wp***322;yw na 'nauke', dalsze umiej***281;tno***347;ci |
Czy ktoś z was grał lub gra w Anarchy online ? warto ?
|
ale niekt***243;rzy wida***263; nie lubi***261; ***380;adnej prasy... :D
|
ja tez mam prenumerat***281; chipa "od zawsze" i wcale si***281; nie wstydz***281;, a czasem korzystam z wiedzy redaktor***243;w, oczywi***347;cie nie podchodz***281; do gazety bezkrytycznie i nale***380;y czasem spojrze***263; na opisywany "problem" w***322;asnym spojrzeniem.
|
Cytat:
|
a chip jest nawet gorszy niz KS...
|
Cytat:
a na psy to ostatnio zlazł Enter, KŚ już nawet do ręki nie biorę... |
Cytat:
Lepiej AIGLX + Najnowsze sterowniki Nvidii/Open Source'owe ATI + Compiz lub Beryl :-) Ja mam Beryla na AIGLX i smiga, ze az milo ;-). Teraz jak sie przesiadam z PC na notebooka gdzie mam Windowsa to wszystko jest takie.. monotonne :-). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |