![]() |
Rozmowa, syntezator mowy ivona - brak mikrofonu
Witam,
Ze wzgl***281;du na to ***380;e nie posiadam mikrofonu, a chcia***322;bym porozmawia***263; sobie na skype-ie, mam pytanie, czy jest mo***380;liwo***347;***263; zrobienia tak, aby osoba z kt***243;r***261; rozmawiam s***322;ysza***322;a mnie poprzez syntezator mowy ivona? chodzi mi o to ***380;e: - ja co***347; pisz***281;, syntezator to czyta, a osoba z kt***243;ra rozmawiam s***322;yszy to w s***322;uchawce. Chyba mnie rozumiecie??? :P Z g***243;ry dzi***281;kuje za pomoc, Pozdrawiam. |
Cytat:
Już wyobrażam sobie tę rozmowę:rotfl: :spoko: |
to po co tak .... ty piszesz na czacie... osoba czyta i odpowiada....ale koszt mikrofonu to ok 10pln.. a sluchaweczki takie niespadajace z cebra to ok 30pln...
|
zapomniałem dodać że ma to być rozmowa z telefonem stacjonarnym:rotfl:
|
Cytat:
Masz u mnie zielone, jak tylko sko***324;czy mi si***281; embargo:spoko: |
Napisz do producenta to Ci odpowiedza ;-)
Teoretycznie jest to mozliwe, tylko trzeba programu, ktory przestawi to co slysysz do mikrofonu. Widac jak opcje jest uzywana w Recorderach Desktopu (Camstasia, CamStudio...) ;-) |
A ja si***281; pod***322;***261;cze pod ten temat. Czy jest jaki***347; prosty w obs***322;udze "zmieniator" g***322;osu, kt***243;ry pracowa***322;by w czasie rzeczywistym? I wiadomo, tak aby na np Skype dzia***322;a***322; :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
O kurde. No comments... :niepow: :niepow: :niepow:
|
lol, takich kombinacji to naprawde dawno nie widzialem ^_^
ale jezeli dziala to chyba dobrze :spoko: |
Tylko jak byś chciał aby program ivona to czytał, to niezbyt dobrze by to brzmiało, bo kiedy ty byś czytał przez komunikator, a ona czytała to literowała by po jednej literce tak jak ty byś pisał na klawiaturze takim tempem.
Chyba żebyś napisał w komunikatorze i dopiero puszczał program aby to przeczytał. Sam próbowałem kiedyś taki sposób ale nie do kontaktowania sie z drugą stroną przez skype lub przez telefon tylko z własnej ciekawości chciałem wiedzieć jak by to chodziło:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |