![]() |
Cytat:
|
Niewiem czy aktualizacja biosu cos tu pomoże, szcególnie plyty głownej. Bo była sprawdzana na innych komputerach i to samo.:(
|
Aktualizacja biosu od p***322;yty g***322;***243;wnej, i nagrywarki, to tak na pocz***261;tek, potem instalacja force aspi ;)
|
Pomoże mi ktoś z tym problemem!!!!!!!
Jakakolwiek porada mile widziana Wielkie dzieki |
No i podpiołem ta nagrywarke tasma 80 i dzialala, czyta plyty. Ale po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu kompa to samo. System jak wykrywa ale nie czyta plyt. Podlaczona jest na odzielnej tasmie na master. Co z nia moze byc.
|
Tylko nie ka***380;dy chce to zaakceptowa***263; i dr***261;***380;y niepotrzebnie ;)
|
Ilość załączników: 1
|
Tu trzeba powa***380;nej rady, a nie jaki***347; kabel 80 ***380;y***322;owy wymieni***263;, to jest za proste rozwi***261;zanie :P :D :]
|
:zespol: :aparat: :cisza: :wazuuup: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :jupi2: :jupi2: :jupi_pet: :jupi_pet: :mysz: :fala: :banan2:
sorry ale nie wytrzymałem. |
A kabel w ko***324;cu zmieni***322;e***347; na 80 ***380;y***322;owy? :>
|
Chcialbym ja wymienic ale w sklepie jak jest sprawdzana to dziala
|
Weź ją lepiej wymień.
|
Tez myslalem ze laser jak ja kupilem bo nie dzialala, ale pozniej w sklepie dziala jak jaa sprawdzali i jak ja ja podlaczylem to tez dzialala, ale na drugi dzien juz nic
|
Jak dla mnie laser kaputt. Sprawd***378; jeszcze na innych p***322;ytach
|
Zapomnialem dodac, ze po sprawdzeniu w sklepie wieczorem podlaczylem nagrywarke tasma 40 i czytala plytki, a rano juz nic tylko po wlozeniu plytki dioda dwa razy sie zapala i nic...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:13. |