![]() |
Cytat:
|
dzwoni***322;e***347; do ms w sprawie naklejki?
bo si***281; zgubi***322;em ;) |
Cytat:
|
Dzwonilem.Z wersji Builder Pack idzie odzyskac naklejke, z takiej wersji ktora ja mam, odeslano mnie do firmy w ktorej kupilem kompa. Musza mi takowa wyslac.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz szukam pod jaki numer mam zadzwonic. ??? |
Cytat:
- na naklejce na obudowie - na naklejce bocznej szarego kartonika z wersji Builder Pack Innymi słowy zrób fote wszystkiemu co ma numery... :szczerb: faktura - dobrze będziesz miał dowód na konkretny produkt, gorzej z identyfikacja produktu (j/w numery) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bede walczyl w poniedzialek. Osoba ktora kupila tego Windowsa dala mi czas do poniedzialku, wiec w poniedzialek bede walczyl. Fakt ze na fakturze nie ma KOMP. FUJITSU-SIEMENS itp. a nie ma ..+WINDOWSXP. Ale byl w kartonie razem z komputerem w wersji oem, wiec moge domagac sie licencji tak?
|
Cytat:
|
Rozumiem.
A jak dostalem tego kompa razem z tym Windowsem, a naklejki nie bylo to mam prawo domagac sie od firmy u ktorej kupilem kompa zeby mi tak***261; naklejke przyslali. Zadzwonie do MS, ale tej paczki nie mam i nie wiem jakich danych do weryfikacji beda potrzebowali. |
Cytat:
Cytat:
|
musi by***263;, wiem bo mia***322;em sytuacje, ***380;e kiedy kupi***322;em nie by***322;o naklejki a folia by***322;a zamkni***281;ta. Od r***281;ki wymienili.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |