![]() |
17.044
|
Cytat:
i Nie trzeba się bawić programami xD http://www.zippyshare.com/v/98596913/file.html :D |
Obiat to jezd to co można zrobić, żeby mieć satyswakcję ośle jeden.
|
So to jezd obiat?
|
Podwójny Szacun dla Reetou w takim razie, bo jemu udało się zatrzymać grę już po rozpoczęciu (ja opanowałem jedynie jej zatrzymywanie w momencie startu) :fiu:
|
hmm żebyś wiedział że świetna zabawa przy tym nawet możesz obiat zrobić !!!!:))
Zawsze ktoś bedzie niedowiarkiem ,, Jakoś jak dla kumpla wysłałem ta grę i powiedziałem jak to zrobić to mu się udalo zatrzymać !!! Komu się udało to Szacun a komu nie to jest Cieńki w te klocki !!! I jak nie werzycie to wasza Sprawa :) ja ma satyswakcje z tego ze MI sie udało zatrzymać ta banalna gre.. |
Rzeczywiście wielka różnica pomiędzy paintem a tego typu "metodami"...
Reetou pokazał Ci tylko, że takie podejście do tematu jest kompletnie bez sensu (i, że jeśli chcesz używać takich metod, to i tak zawsze będzie ktoś, kto potrafi tych metod używać lepiej - stąd ta wzmianka o 9 minutach). Nie mam pojęcia ile mi pokaże sekund, bo po "rozpoczęciu gry" przełączyłem sobie na forum i piszę spokojnie tego posta. O! tylko 238 :( To może powinienem był pójść zrobić sobie herbatę w międzyczasie? To bym dopiero rekord pobił... |
Cytat:
|
Cytat:
Ps: chyba wiekszac do inteligentnych ... nie nalezy bo tylko by sie programami bawili ;DD sprobuj a zaobaczysz ze CI sie uda ;)) aaa Reetou nie chce mi sie juz wstawiac lepszego czasu od Ciebie :) POzdro || |
Dla ułatwienia, Patrix, dodam, że przedstawione wyżej cyferki na screenie nie zostały w żaden sposób zmodyfikowane. Jest to wynik grania w gierkę przez 9 minut.
Inna sprawa, że jest on całkowicie 'oszukany'. |
no baa, paint i do dzieła rekordy bić, wstawiłbym ósemkę na przód zamiast piątki ale mi się nie chce ||
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mi to zajęło niecałe 9 min.... Załącznik 51544 |
pewnie na starym kompie czitował, nie ma to jak animacja flash na 8mb grafice wolniutko:P
|
Cytat:
|
Cytat:
no po dacie widzę ze zajęło Ci to cały rok|| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |