![]() |
Nagrywarka wiesza system
Wymienilem niedawno Liteona na Pioneera 111. Pomijajac fakt ze Liteon slabo wypalal plyty (co ktoras tam byla nieczytelna) to w przypadku proby odczytu plyty porysowanej/zle wypalonej wieszal Total Commandera i nie dawal juz mozliwosci odczyania zadnej innej plyty. Jakie bylo moje zdumienie kiedy po wymianie na Pionieera zaczelo sie dziac dokladnie to samo. GUI windowsowe nie daje w tym przypadku dostepu do jakichkolwiek dyskow i nie pozwala sie nawet normalnie zamknac, wiecznie pozostaje aktywna proba zamkniecia Total Comandera. Pozostaje tylko reset. Zmienialem tasmy z hddkami i przydzial (slave/master) na nagrywarce. nie odnosi to zadnych rezultatow. Czy wszystkie wspolczesne nagrywarki 'tak' maja?
|
Cytat:
|
Poszukaj pod has***322;ami DMA, ASPI
ps.LiteOn'y tak nie maj***261; :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
DMA, ASPI.
moze, choc nie bardzo wiem jak sie zabierac za kombinowanie. standardowe XP ze standardowym Nero. Cytat:
A z Liteonami mialem juz wczesniej zatargi, pozniej pomyslalem ze przeciez zdarzaja sie zle serie i znowu im zaufalem. Narazie predko tej 'marce' znowu nie zaufam :p i wiem ze to subiektywna sprawa. |
poszukaj na forum tematu o dma i aspi :taktak:
i nie wiesz jak kombinwa***263; :hmm: to do rz***261;du si***281; nie nadajesz :P |
Jednak z tre***347;ci posta wynika, ***380;e masz zatarg r***243;wnie***380; z pioneer'em :), dalej mu ufasz ? ;)
|
Cytat:
poza tym pioneer chodzi sporo ciszej od liteona po rozkreceniu sie, a i to dopiero wtedy kiedy naprawde trzeba. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |