![]() |
Święta ;) racja pisałem text nie mając przed sobą nagrywarki...faktycznie chodzi o 32X10X40.
A wracając do tematu...cholera wie / za przeproszeniem / co ją bolało. Najważniejsze że teraz ja i kilku moich znajomych nie musimy płacić po 60 pln za płytkę w sklepie. A propos...ILE POWINNY KOSZTOOWAĆ PŁYTKI W SKLEPIE ŻEBYŚMY NIE MUSIELI ICH WYPALAĆ WŁASNYM SUMPTEM. Ja jestem skłonny zapłacić za orginalną płytkę 30 pln. Czekam na waszą opinię. P.S. W sklepie kaseta kosztuje ok 15 pln a płytka 59...te same rawa autorskie, promocja. Ktoś mi to może jak małemu dziecku-wytłumaczyć? Jeszcze raz spokojnych Świąt / z dala od komputerów / PozdrV. |
Jeszcze raz ja !!! w mojej wypowiedzi mialo byc LG 32/10/40 sorrki za czeski blad, ale sie spieszylem piszac !!!
.................................................. ........ Pozdrawiam FaceOFF |
Ja zycze rowniesz wesolych :) !!!
Ale wracajac do tematu to po 1 nie ma takiej nagrywarki jak piszesz LG 32/16/40 bo jest tylko 31/10/40 !!! Po 2 dziwne masz problemy :( [no moze miales] bo ja mam taka wlasnie nagrywarke i jakos wszystkie programy mi chodza !!! A mam Nero 5.5.7.2, CloneCD 3.3.4.1, CDMate, WinOnCD 5.0 i wszedzie jest wykrywana nagrywarka LG !!! Moze twoj problem lezy w systemie :( bo jak do tej pory nie wiem jaki masz system operacyjny !!! Hmm naprawde dziwne zeczy piszesz :D .................................................. .......................... Pozdrawiam FaceOFF |
Panowie Wesołych Spokojnych Świąt.
PozdrV K@mil |
Panowie Wesołych Spokojnych świąt rzeczę.
PozdrV K@mil |
Cytat:
|
THX :)
Panowie dzięki...uporałem się z problemsem.
Miśki ze strony Nero twierdzili że ich programik niebędzie chodził z moją wypalarką i byli w dużym błędzie...chodzi jak złoto. Dla zainteresowanych...pomogło prawdopodonie wyczyszczenie kompa z wszystkich starych programików. PozdrV. |
Cytat:
|
apropo gwarancji LG też już wystawia na 2 lata :PPPP
|
Wywal calkowicie easy cd cr. lacznie ze smieciami jakie po nim zostana, bo sie gryzie z innymi progsami, inne jesli masz rowniez. Teraz na nowo zainstaluj np nero najnowszy lub wiona (moga byc oba) mozesz jeszcze clona, tez najnowszego i wszystko razem powinno hulac. 8)
|
Dzięki za zainteresowanie moim problemsem. Czekam dalej na dobre pomysły.
|
tu przynam Pedrosowi racje, wyrzuc system ( ;D ;D ;D )
to wina smieci po tym tam ECC 5, bo jesli on dzial to nie mozliwe jest zeby chociaz WOC 5 nie dzialal (ta sama firma, tylze ze WOC bardziej zaawansowany) |
???
hmm... na WinOnCD 5 PE moze by i pomogl uniDRV z www.roxio.de (taki sterowniczek) ale jak nic jej nie widzi.. to nie wiem co sie dzieje wyrzuc tego ECC basica calkowicie, z rejestru tez moze to jego wina lub tez smieci po nim |
-może nie jestem zbyt dociekliwy...ale nie znalazłem :(
|
i ściagnij najnowszego Nero, możliwe, że ta wersja co masz nieobsługuje jej poprostu!
a tak offtopic LG tani złom! na LiteOna masz przynajmniej 2 lata gwarancje :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54. |