![]() |
Cytat:
Mowiac lopatologicznie: umieszczasz swoje dwa pliki na timeline. Dodajesz dzwiek wav. Naciskasz "share" potem "Create video file" potem wybierasz "same as first videoclip". Nadajesz jeszcze nazwe swojemu plikowi i wskazujesz miejsce (na dysku) jego utworzenia. Teraz w zaleznosci od dlugosci Twojego projektu i mocy komputera Videostudio stworzy plik wideo w krotkim lub dlugim czasie. Prosciej wytlumaczyc sie nie da. Pozdrawiam. :-) |
Ile zajmuj***261; te pliki? Je***347;li nie du***380;o to wystaw je mo***380;e na jaki***347; rapidshare, czy fileho.com ...
|
Cytat:
Ew. podaj nazwy programów Reetou dzieki z pomoc:spoko: |
Przed po***322;***261;czeniem skonwertuj d***378;wi***281;k z wav na mpeg audio
|
Witam,
Udalo mi sie zcalic kilka plikow mpg teraz zainstalowalem VideoStudio i po połączeniu pliku mpg z Wavem ma rozszerzenie VSP. Da sie cos z tym zrobic? Ew. jaki multiplex uzyć? Poniewaz nie moge programu Multiplex znaleźć Dzieki za pomoc Pozdrawiam |
:nie:
TMPGEnc -> menu file -> MPEG Tools... Merge do ***322;***261;czenia kawa***322;k***243;w, De-multiplex do rozbicia na wideo+audio, Multiplex do ***322;***261;czenia wideo z audio. |
Podwójna prośba mpg+mpg+Wav
Mam pytanko potrzebuje dodać do siebie 2 pliki mpg, a pozniej dodać do nich ścieżke głosową np Wav. Probowałem w Studio 9 ale coś się połapac nie mogę. Mam też VirtualDub ale z 2 plików (mpg 2Mb i audo 1Mb) zrobił mi 200Mb mam to teraz skompresować?
Potrzebuje prosty programik Dzieki @LL i pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |