![]() |
Wymienię
Chętnie wymienię się na filmy divx, programy i.t.p
Blazer blazer00@box43.pl |
Co to za ***y?!!
To nie jest zadne forum pirackie, ani warezowe itp. Ewentualnie na OT z tym. |
Widzę Blazer0, że pisać umiesz.
A czytać też? |
Spokojnie panowie!
Co do moich umiejętności składania literek ze zrozumieniem to nie mam problemów, ale jeśli czytam wpisy typu "Jak skopiować płytkę z oryginału?" to zaczynam wątpić, że nie jest to forum warezowe czy pirackie. Nie uważacie, że jest to paradoks? |
Widzę że szanowny pan pirat potrzebuje linka bo ma problemy i z czytaniem i z pisaniem służę pomocą :-)
www.warez.com |
Yo.
Ale... Polskie prawo dopuszcza wykonanie jednej legalnej kopii bezpieczeństwa... Natomiast nie ma czegoś takiego jak legalna wymiana divxów. Więc nie bierz nas na legalność... Linijkę niżej masz forum o video, potem kupnie, potem offtopic. Więc mi nie mów, że nie masz się gdzie zareklamować. Z innej beczki >( Właśnie przez takie posty jak Twój można sądzić tak jak piszesz I pozdro |
Nie musisz się popisywać swoją znajomością stron www, jestem tu pierwszy raz dałem posta niezgonego z tematem forum o.k już nie będe dawal tego typu wpisow. Jednak dalej nurtuje mnie idea tego forum, niby nie pirackie, a gotowe recepty na wypalanie plytek z oryginalow podajecie.
|
Dobra, dobra skonczmy juz z tym. Po prostu sie pomylilem i tyle. Nie chce sie tu z nikim klocic, wystarczy NORMALNIE zwrocic uwage, a nie przechodzic o razu o ofensywy bo odpowiedz drugiej strony bedzie taka sama.
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |