![]() |
Najlepsze są te ledowe :)
|
Na tyle dużo że wystarczy. :]
Zakupy żywnościowe na święta szefowa robiła w tesco, w Swinford, a ja jeszcze co nieco dokupiłem w pobliżu, w supervalu i connacht goldzie. I wszędzie bezpłatne parkingi pod nosem. Zakupy w centrach relatywnie dużych miast już dawno przestały być wygodne. :P |
No to cos malo tego piwa;) No my tam na swieta zakupy zrobilismy:)
|
Jak kogo stać na duże zakupy, to go i musi być stać na parking. :fiu:
Ja tam tylko artykuły pierwszej potrzeby, czyli piwo. A to się uniesie. :taktak: |
U nas aut nie kradna - wszystkie maja w ubezpieczenie od kradziezy i podpalenia:) Co najwyzej chca sie przejechac.
|
To już w Irlandii tak tylko stary samochód można zaparkować? :>
W Polsce jedynie kłopot z tymi bez kluczyka, bo kradnie się łatwiej, niż żre za darmo w supermarkecie. :haha: |
No wlasnie 10min z duzymi zakupami mi sie nie usmiecha, wiec place za parking;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja zresztą i tak pod pracą samochód zostawiam - zamknięty, okamerowany, bezpłatny, strzeżony (praktycznie zawsze ktoś na fajce stoi), a do miasta niecałe 10 minut spacerkiem. :spoko: |
To naprawdę daję snop, profesjonalny sprzęt, nie z Lidla. :D
|
3W to ty masz wzrok :D
|
Też jestem patriotą! Niemieckim, mam szperacz 3W Vertrieb, Aufladung, Reparatur Transportabler Akkumulatoren, w skrócie VARTA. Prawie same wady: ciężar (4 x R20), wielkość, brak regulacji skupienia, wygląd.
Zalety: cena, na 100 metrów wypatrzysz esesmana w panterce leżącego za krzakami, świeci w nieskończoność, nie straszny jej żaden deszcz. ;) https://image.ceneostatic.pl/data/pr...power-line.jpg |
O! I to się nazywa patriota :spoko:
|
Cytat:
|
Taka funkcja też w niej jest? :O
:D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |