![]() |
Dvd Lg Lh-d6230
Witam... Jak wiadomo mam DVD, ale nie czyta mi DivXu, Xvida, napisów TXT itp. a oglądanie wszysytkich filmów (bo są przeważnie w divixie) na komputerze staję się udreką trochę ;/...
Czy mogę jakoś zmienić oprogramowanie w swoim nośniku i jak to zrobić? Będę wdzięczny jak mi ktoś prześlę oprogramowanie i poda wskazówki, co i jak zrobić, aby mi czytało DVD... Najlepiej na nieznajomy9000@tlen.pl, chyba, że wolicie tutaj, aby nie tylko mi pomóc :) Pozdrawiam i dziękuje :] |
Operacja nie mo***380;liwa do wykonania :D
ps. znikaj***261;ce posty i tematy ? (albo mam zwidy :D) |
Cytat:
Poszukaj na http://www.divx.howto.pl Tylko nie zmieniaj oprogramowania nosnika bo go zepsujesz:help: |
Cytat:
Zepsuje go jak wgram na starego oprogramowanie - nowe to się zepsuje?! Bo wiesz, bo ja nie wiem haha ;d... To mojego taty, to nie chce zepsuć ;( |
nie programujesz nosnika ani nie zmieniasz oprogramowania nosnika - to byla bzdura ktora napisales. A jak wgrasz oprogramowanie do urzadzenia, bo do niego sie wgrywa, to mozna uszkodzic urzadzenie np. wtedy, kiedy wylacza ci prad.Uaktualnienie polega na nagraniu na plyte - najlepiej cd-r nie -rw paru plikow wlozeniu do odtwarzacza itp.Wiecej -czyli dokladny opis do LG i samo uaktualnione oprogramowanie znajdziesz na stroni LG lub na tamtym forum poszukaj swojego modelu dvd, moze ktos ma podobny problem i go rozwialaz
|
Z tego DVD nie da si***281; zrobi***263; innego, czyli z Xvid, Divx nici nie b***281;dzie nie kombinuj. To jest fizycznie nie mo***380;liwe do wykonania.
Kup za 130z***322; jakiego***347; kora albo inna wiwe i bedzie po problemie. |
to lepiej mante, czesto sa promocje w MM - i nie dla idiotow:)Roznica 60-80 zl patrzac na ceny allegro - model Prince 3
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |