![]() |
|
jak zacznie mi pod koldre zagladac to zaczne sie martwic
:piwo: |
Cytat:
cały katalog konnekta zaszyfrowany jak i cały katalog poczty email - bez certyfikatu raczej ciezko sie do tego dobrać bedac przed kompem, nie wspominajac zdalnie... wiec u mnie z kompa specjalnie nie ma czego wykraść a nawet jeśli to bez długich kluczy te dane sa bezwartościowe :fiu: tymbardziej teraz na SuSE.... |
Skype korzysta z pcspeakera mo***380;e tego szuka w biosie.
|
Cytat:
|
Testowalem z LiTEm, ja klamalem, on sprawdzal, potem na odwrot ^_^.
LIPA |
a propo skype... ktos to instalowal? Wykrywacz kłamst w Skype
|
no je***347;li si***281; boicie szpiegowania pozb***261;d***378;cie si***281; windows***243;w.
jeden spyware mniej. |
No tak to teraz olejmy wszytsko i instalujmy spyware bo przeciez i tak m$ robi to samo. Na jedno wyjdzie przeca...
Uwielbiam taka logike... :szczerb: |
no kradnie i co? a jak windows wysy***322;a info cholera wie jakie to jako***347; ma***322;o kto si***281; przejmowa***322;, a teraz wielkie halo o skype :rotfl:
Cytat:
|
Zablokujcie skype w firewallu i po klopocie.
Wy to macie problemy. |
Ciekawe czy skype kradnie info tylko z biosu :>
|
To tak jak mnie ;) skype musi by***263; koniec kropka ;)
|
Kizio, ale Ty jestes fajny ;-).
Co do Skype - malo mnie obchodzi czy cos z biosu czyta czy nie.. |
Je***380;eli nie wiem ***380;e co***347; mi grzebie w kompie to jest ok, natomiast je***347;li to wiem to przestaje tego u***380;ywa***263; (no tu wyj***261;tek stanowi "kochany" M$ Windows). Od paru lat nie u***380;ywam GG a Skype nawet nigdy na dysku nie mia***322;em. Jak chce se z kim***347; pogada***263; to do niego dzwonie, je***380;eli potrzebuje g***322;osowej komunikacji podczas grania to mam XFire i TeamSpeak.
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |