![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak nie ma więcej butelek na wymianę, a z kaucją nie wystarczy?
|
Cytat:
|
Prędzej się w żyrafę zamienisz niż 6 trafisz, kolejny marzyciel, a 3 zeta też czasem wyrzucam na to kretyństwo, chociaż wcale nie jak jest kumulacja, najczęściej z reszty po zakupie piwa. :D
|
Moraliści sami, a jak przyjdzie kumulacja, to biegną do kolektury. :>
Inwestowanie wiąże się z ryzykiem Jarsonu. Jak hazard. Jak gry losowe. Jak Lotto :idea: Oczywiście różnego rodzaju inwestycje dają różne ryzyka i różne stopy zwrotu. Mnie stać, żeby zaryzykować parę razy w roku te 3zł. I jak trafię szóstkę, to stwierdzę nawet że to najlepiej zainwestowane 3zł w moim życiu :D |
E tam, od marzeń. Zwykła umowa społeczna, że pół Polski zrzuca się na kilkudziesięciu szczęśliwców rocznie, którzy nie robiąc zupełnie nic otrzymają sporo kasy. Prawdopodobieństwo że się wejdzie do tego grona jest nawet przy regularnym graniu prawie żadne (jak sobie teraz wyliczyłem, statystycznie zaledwie jeden na ok. 3 600 obstawiających po jednym zakładzie w każdym losowaniu przez kolejne 25 lat trafi w tym czasie szóstkę).
Znacznie bardziej prawdopodobne jest, że do milionów dojdziemy w tym czasie inwestując pieniądze i ciężko pracując. Ale jak widać większość woli znikomą szansę na to, że dostaną coś za prawie darmo, niż całkiem realną, że dociułają się pracą ;) Oczywiście samemu też zdarza mi się grać, w końcu niech nawet tylko marzenia, ale za 3 zł to nawet niedrogo :] |
Berion, myślę, że data nie ma tu decydujacego znaczenia, jeżeli ktoś będzie zainteresowany tematem to google wskaże mu tego posta jak i mnie wskazał. Od momentu pojawienia się mojego dzisiejszego wpisu przybyło wiele odsłon.
|
ed, nie wiesz, że Polacy kochają wspierać nasz rząd na wszelkie możliwe sposoby? Jak to mówią, jest to kolejny podatek... od marzeń :spoko:
|
Ile można grać w tę głupią grę?
|
Cytat:
Ile można słuchać tych głupot :ysz: |
O wygranej decydują znajomi, no ale ja nie o tym. ;)
Zdajesz sobie sprawę z tego, że odpowiadasz na pięcioletni post? ;) |
Napisałem taki program na własny użytek. Szczególnie przydaje się gdy gra się systemami skróconymi. Wypełnianie ręczne na przykład 20 kuponów po 8 zakładów
lotto jest trochę zbyt pracochłonne. Ale i tak, nie łudźmy się, o wygranej decyduje czy się ma czy nie ma szczęścia w typowaniu liczb ! |
Mi kuponiki daj***261; za free ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:41. |