![]() |
duzy rozmiar dvd
mam plyte dvd z 5 filmami 7,6giga.jaki program uzyc zeby mozna bylo podzielic te filmy i nagrac na dwoch plytach 4,7.uzylem teraz programu dvd decrypter i zgralem jeden film na dysk ale co dalej jak go nagrac na plyte.przedtem uzywalem ultraiso robilem obraz plyty i kasowalem przez ultraiso cczesc filmow ale po nagraniu na plyte odtwarzac dvd nieodbieral tego.co poczac dalej oczywiscie niechodzi mi zeby go przerobic na xvid bo to wiem jak zrobic.pomozcie
|
tyle razy na forum...
ju***380; mi si***281; znudzi***322;o pisanie wk***243;***322;ko tego samego ***380;ycze powodzenia z dvd decrypter... mo***380;na to podzieli***263; w klika minut dzi***281;ki ... CloneDVD ale po co jak lepszy dvd decrypter || |
to fakt przez clonedvd2 poszlo bardzo latwo dzieki.jest jeszcze jeden szkopol nagralem na plytke dwa filmy ale menu nie ma wiec bede musial ogladac po kolei bo zrobic menu nowe to chyba bedzie za ciezko dla mnie bez dokladnego opisu
|
DVDRemake i hide dla poszczeg***243;lnych title -> zostaje menu.
|
mam jeszczepytanko po zrobieniu tego filmy zajmuja tylko 4,5 giga a nie 7,2jak na orginalnej plytce.czy to wplywa na jakos ?
|
aha za tepy jetem na dvdremake czy jest gdzies opis tego programu po polsku
|
Cytat:
Jeśli wycięcie materiału -> jakość ta sama. |
chcialbym podzielic te filmy jest ich piec .co trzeba zrobic zeby uzyskac orginalna jakosc.filmy na kompa wrzucilem przez clonedvd2
|
I w clonie nie by***322;o podzia***322;u filmu?
TU masz poradnik do Remake'a po angielsku - z obrazkami, mo***380;na si***281; zorientowa***263; o co chodzi. Jak nie - szukaj na google poradnik***243;w po polsku... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |