![]() |
A umnie AnyDVD zapisuje ustawienia i jest full :D
Po co se życie utrudniać ??? |
tak i uszczupla konto, wole triale i reinstalke windy(w ostatecznosci) niz kupic wszystkie programy, ktore uzywam
|
No popatrz, a to niby tylko ja jestem tutaj ironiczny i ulegam biadoleniu ;)
Faktycznie, zakup programu rozwi***261;zuje wiele bol***261;czek :szczerb: |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
u mnie to nie działa |
niestety nie, trzeba sobie inaczej radzic.
|
Zadzia***322;a***322;o czy nie?
|
:)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Zaimportuj to do rejestru i odpal program. Jeżeli zamkniesz go, i po ponownym uruchomieniu tych ustawień program nie usunie, to jesteś w domu :D Pozdrawiam. |
autostart,automatyczne wyszukiwanie nowej wersji,
|
Chętnie bym edytował swój post powyżej, ale niestety mimo tego, że nikt niżej nie odpowiedział - nie mogę. Jako że nie wolno mi lamentować, tylko pozdrawiam administrację w tym miejscu ;)
Cytat:
Jakie ustawienia Cię interesują (z puli tych, których nigdy nie zmieniasz) ? Looknę w rejestr i może coś się wymyśli :taktak: |
A***380; tylu ustawie***324; tam nie masz, wi***281;c bez lamentu prosz***281; ;)
|
a ja tam lubie ten pliczek, a zwlaszcza jak go nie ma,tylko szkoda ze nie mozna juz zapisywac ustawien:(
|
Faktycznie, masz rację:taktak:
:spoko: |
Nie, i nie mam zamiaru. Ponadto uwa***380;am, ***380;e pewna operacja na tym pewnym pliku ;) nie narusza ***380;adnego prawa po jej dokonaniu - nic nie jest modyfikowane w programie, ***322;amane, zmieniane, itp. Nigdzie nie ma informacji co to za plik, a komputer b***281;d***261;cy moj***261; w***322;asno***347;ci***261; mog***281; modyfikowa***263; jak chc***281;, i mie***263; w katalogach to co ja chc***281; :) Wykopali sobie tym samym niez***322;y do***322;ek - pod sob***261; oczywi***347;cie :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:01. |