![]() |
Before choosing a pen drive, you have to analyze how much storage you want. And then check the speed of the pen drive, as nowadays many companies provide a pen drive with high write speeds than the standard one.
|
Cytat:
|
No i o to chodzi, bo jak podlacze 3tb z zewnetrznym zasilaniem to wykrywa jak glupi ale mam 2 dyski(jeden seagate w oryginalnej obudowie i drugi w wallandzie) i nie sa wykrywane - nie moze rozkrecic ich.
|
Cytat:
|
To wsrod mebli tez mamy rasizm jesli komoda biala byla za 23euro a czarna za 230?
Oczywiscie dysk nie dziala z pi bez dodatkowego zasilania - trzeba kupic aktywny hub:( |
|
:spoko:
|
Dokladnie;)
|
Niech zgadnę - ten z promocji argosa?
|
Zamiast penka kupilem dysk 2,5" 500gb usb 3.0 w obudowie transfer ok 130/130, realny zapis z dysku sata 70MB/s w cenie 100zl - nowy i jestem bardzo z niego zadowolony. Na filmy do malinki jak znalazl;)
|
Wlasnie wrocil mi penek;) Niestety tylko 32gb i wtyk usb tez sie rusza. Rev. B a nie tak jak mialem A - czyli w sumie nic nie poprawili ale z gumy nie wychodzi.
Predkosc ok 190/80 - realna 175 na 75 przy kopiowaniu z/na hdd - czyli jest duzo szybszy niz moj poprzedni;) |
Penek juz wraca do mnie z Tajwanu - no to pewnie nie dojdzie do konca przyszlego tygodnia. Oczywiscie juz na dzien dobry gdzies tam utknal w transporcie.
|
NIe ma, obserwuje hotuk;)
|
Newsletter rozumiem masz?
To prędko coś trafisz. :) |
Mieli sandiska(25 funtow, nie bootowalny, szybki jak diabli) ale nie chce wysuwanego, bo wiem ze zle koncza.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |