![]() |
Po prostu ***378;le sformu***322;owa***322;em zapytanie, bo nie wiedzia***322;em chodzi o problem z alcoholem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Niemniej jednak serdecznie dziękuję, bo byłeś bardzo pomocny. Obyło się nawet bez przeszukiwania forum. Dla zainteresowanych: Alcochol -> Opcje -> Emulacja -> Ignoruj typ nośnika (ATIP) -> ODPTASZKOWAĆ. |
Cytat:
szukajka i znaleźć czemu przez Alkohol 120% tak się dzieje. :taktak: |
Brak multisesion, niemożność kasowania płyt CD-RW
Mam nagrywarkę DVD LG na Secondary Master i CD Lite-On na Secondary Slave.
Mam sporą wiedze na temat komputerów w ogóle. na forum nie znalazłem podobnych tematów. Problemem jest to że kiedy tworzę w Nero 7 płytę multisesyjną to Nero normalnie ją tworzy, ale potem twierdzi że nie może nic już do niej dograć. Kiedy próbuję coś dorać w Burn4free dostaje komunikat że nie można dograć danych do płyty. Nero nie potrafi skasować plyty CD-RW, twierdząc, że w napędzie nie ma płyty CD-RW, to samo jest z Burn4Free. Zaczęło sie to ~2 tyg. temu, nagle, nie mam pojęcia dlaczego. W innej instalacji windowsa, zainstalowanej specjalnie dla testu, Burn4Free normalnie kasuje CD-RW i dogrywa kolejne sesje do płyt 'zamkniętych' w instalcji windowsa której używam na co dzień. W czym tkwi problem? Reinstalacja windowsa nie wchodzi w rachubę, za dużo softu zainstalowanego, a reinstalacja wszystkiego i przywracanie ustawień niestety za dużo czasu by mi zabrała. A w tym miesiącu tego czasu mi brak :/ W systemie zainstalowane AnyDVD, Alcohol 1.9 (chyba najnowszy) _________ PS. Jeżeli podobny problem pojawił się gdzieś na forum i został rozwiązany to proszę mnie odesłac do tematu i przepraszam że sam go nie znalazłem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |