![]() |
Co daje wgranie biosu 2.0 do LG 12x8x32x
Pytanko jak wyzej...
|
Jak wgrałem do mojej byłej nagrywajki ten bios, to nie zauważyłem różnicy w jej pracy. Ale coś napewno daje, bo inaczej to po co by wypuszczali wersje 2.0
|
bios ten naprawia bledy pod win XP i pare jeszcze innych - wiecej szczegolow na stronie LG
ale o to ze bedziesz wypalal x16 sie nie boj :) :) :) :) :) |
Wgrałem 2.0 biosa i także nic nowego nie zauważyłem. Wcześniej na biosie 1.02 przegrywła sd2 z naprawianiem błędnych sektorów i teraz też.
BJack. |
dziwne u mnie nie przerabia s2d i nie moge zrobic testu Koligo moze to wina lgx52 ktory nie potrafi odczytac takiego cd wypalonego z s2d?
chyba to jest bardziej mozliwe bo nagrywara rzeczywiscie jest super :) |
oczywiście. że nie pokonuje SD2, nie przechodzi testu Koli'ego, kolega BJack oszukuje kopiuje nie z oryginałów i myśli, że super-nagrywarkę.
|
Ale niektóre sd2 po skopiowaniu dawały się na niej uruchomić
Pozdro |
... masz rację Pedros, niektóre owszem.
|
OT ===> Zetoxa
Kiedy bedzie aktualne zdjecie? |
Cytat:
|
... w chwili obecnej aktualizacji nie przewiduje się (wiosna marna to i marnie rosnę)
|
Cytat:
Bez włączonej opcji korekcji błędnych sektorów w clonie plytka się zainstaluje ale nie uruchomi. Jeśli natomisat włączymy tę opcję płytka będzie chulała aż miło. Zaznaczam nie ruszy na CD-mie tylko na DVD i CDRW. I co dalej oszukuję? Heh. BJack. |
Niedokładnie cię poprzednio zrozumiałem BJack. Właśnie chodziło mi o odtwarzanie skopiowanych gier na CD-Romach (tego LGx12 nie potrafi), na niej samej i owszem. Wycofuję oszukiwanie :) .
pzdr |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:32. |