![]() |
Cytat:
tylko "suf" sorki za OT, ale słowniki są przecież dostępne :hmm: |
Komp ci normalnie odtworzy mp3 mp2 mp1 a nwet ju***380; mp4 :nieee:
i to bez ***380;adnych soft***243;w |
nopo prostó słuf mi brak
|
a co dziwnego w mp2 a dok***322;adnie w MPEG-1 Audio Layer-2 ? ...jest mp1, mp2 i mp3 :)
|
sprz***281;t si***281; nazywa MEDIABOX a na p***322;ytach do mediaboxa pisze ze jest to aktualizacja gdy wchodze na p***322;yte to s***261; dwa foldery spakowane jeden o nazwie play a dr***243;gi zip1 po podgl***261;dzie folderu zip1 sa pliki dzwiekowe w formacie mp2 :wow: a na dodatek nie da sie go rozpakowa***263; bo wyskakuje podanie chas***322;a i dupa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
puszczac:)a co to za sprzet, bo teraz to sie wszyscy pogubili.moze firma lub fotka tego?
|
mam znajomego który pracuje w sklepie i ma to uządzenie dostrczone od swojego szefostwa i tylko mogą pószczac te płyty które dostaja od firmy swojej ten sprzet po włożeniu tych płyt wgrywa je do siebie i pószcza przez 12 godzin cos w rodzaju szafy grającej z dyskiem twardym i chciałem posłuchac te piosenki na kompie i komp tych płyt nie widzi???
|
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
podlaczyc przez usb i powinno to urzadzonko byc widziane jako dysk wymienny
|
mp3
jak odtworzyc płyte na stacjonarnym PC przeznaczoną do odtwarzania w specjalnych odtwarzaczach do których się wgrywa utwory z płyty do pamięci urządzenia
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |