![]() |
Problem z Monster House
witam
mam problemik ze zgraniem kopi zapasowej "monster house" zrzucam plytke obojetnie czym: anydvd, dvddecrypter, dvdfab i gdy chce wrzucic go nero, to nero krzyczy ze nie moze go skompilowac (failed to open the file, nie mozna odnalezc okresloonego plik) lub wyrzuca error podczas kompilowania :( co to moze byc i jaki jest ratunek?? |
jak robisz odczyt w dvddecrytper to te***380; nagrywaj w dvddecrypter. (Mode/ISO Read i Write)
dlaczego akurat upar***322;e***347; si***281; na nero?. |
RipIt4Me
|
I ten programik RipIt4Me pomoze? skoro anydvd nie dalo rady to RipIt da?
bo w sumie sobie myslalem ze z Piratami z Karaibow 2 mialem podobna sytuacje. bez problemu zrobilem jedna kopie, ale dokladnie takie same symptomy jak przy "monster house" wyskakiwaly przy robieniu drugiej kopii. czy jest jakies zabezbieczenie ktore pozwala tylko raz skopiowac plytke?? |
jest wersja beta DVDFab Decryptera 3.0.8.5 Beta mo***380;e da rad***281;?
|
z monster house dvdfabdecrypter radzi sobie bez problemu nastepnie nero
nagrywa materia***322; bez problemu przerbia***322;em t***281; bajk***281; par***281; dni temu ;) edit: @ed by***322; szybszy ;) |
Cytat:
i czy tym dvdfabem zgrywac bezposrednio, czy zalaczyc dodatkowo anydvd? |
bez anydvd!!!
|
Cytat:
|
przy kopiowaniu DVDFab Decrypterem nie wolno u***380;ywa***263; AnyDVD, bo w***322;a***347;nie mo***380;e wyj***347;***263; cudak zamiast dzia***322;aj***261;cego filmu.
|
ok dzieki
wiec bede probowal. mam dwie opcje dvdfabdecrypter, no i ripit lub dvddecryptrem jako iso zgrac i nagrac. |
tak jak @ed napisa***322; sam dvdfab decrypter beta :spoko: spokojnie daje rade
|
wiec bede dzialal :)
ale najbardziej martwi mnie ten blad podczas kompilacji |
zripuj to w koncu:)
|
Hah, dvdfabdecrypter beta tez wywala blad przy zgrywaniu calej plyty :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:51. |