![]() |
Nagrywarki Asusa buble?
Witam
Chcialem kupic nagrywarke Asusa 1612 BL w sklepie sprzedawca powiedzial ze to jest najbardziej awaryjny i niedopracowany sprzet jesli chodzi o napedy DVD RW I DVD ROM proponowal Samsunga . Chcialbym Was zapytac drodzy uzytkownicy tego sprzetu czy faktycznie sprzedawca mowil prawde Mi sie kojarzy Asus z dobrymi wyrobami moze sie myle? Czy smialo kupowac nagrywarki Asusa? Pozdrawiam |
kup pioneera lub lite-ona i nie b***281;dziesz narzeka***322; :nie:
|
Samsunga nie kupuj.
|
ASUS robi dobry sprz***281;t... ale nie nagrywarki. O stopniu awaryjno***347;ci nic nie wiem, ale raczej bym omija***322;. Samsung te***380; nie jest wybitny. Ja bym poleca***322; NEC'a, albo LG. W sumie to poza Plextorem ci***281;***380;ko o naprawd***281; sensowne nagrywarki i ka***380;da ma jakie***347; wady (r***243;wnie***380; NEC i LG). Proponuj***281; przyj***261;***263; postaw***281; "dwa lata gwarancji a potem niech si***281; dzieje co chce". Przynajmniej wrzod***243;w si***281; nie nabawisz. ;)
|
Cytat:
(mody moga sprawdzic - w kazdym razie 2 post i zbiezne poglady :) ) |
Witam
Wedlug mnie faktycznie nagrywarki sa do siebie podobne poza Plextorem powiem szceze mam alergie na sprzet Samsunga i LG te firmy zle sie kojaza nie bede rozwijal dalej czemu .Nec to napewno dobra firma monitorki i nagrywarki Asus pewnie tez bo ponoc to sa oem Pioneera Litek robil SUPER nagrywarki CD-RW ale DVD RW to juz gorzej . Chyba na przekor wezme Asusa 1612BL Pozdrawiam |
Cytat:
widzia***322;em ostatnio w M M za 139ZL |
Cytat:
|
LG? Ja bym nie kupowa***322;...
Asus 1608P to dobry pomys***322;, bardzo dobry palnik |
Cytat:
dlaczego nie Samsunga 182M to bardzo dobry palnik patrz temat o nim :czytaj: pali b.dobrze i ma wyśmienitą korekcje |
Witam
Fajny temat :) , czy została jeszcze jakaś firma, której produkty nie zostały przez kogoś nazwane bublem ***8211; chyba nie. Przyjmijmy więc, że wszystko jest bublem i będzie zgoda ;). Teraz będzie na temat. Model Asus DRW-1612BL , który podobno jest konstrukcją samego Asusa (jakoś nie za bardzo w to wierzę) ma dość dobre oceny, więc jego kupno na pewno nie będzie klęską - można poczytać tu. Aczkolwiek pewnie znalazłoby na rynku się coś lepszego ***8211; proponuję lekturę forum. Co do wcześniejszych 2 modeli, czyli Asus DRW-1608P2S (OEM Pioneera DVR-110) i Asus DRW-1608P3S (OEM Pioneera DVR-111) to chyba nie trzeba pisać, że są to konstrukcje w pełni udane. Postawili na Pioneera i był to strzał w dziesiątkę. Do tego kupno Asus-a jest korzystne ze względu na niską cenę i fajne bonusy w Boxie. Takie rzeczy to w chwili obecnej rzadkość. Pozdrawiam. |
a co powiecie o modelu 1814blt ? :) jest juz dostepny na allegro i powaznie zastanawiam sie nad jego kupnem,bo nie specjalnie mi sie chce czekac,az pojawi sie w europie pioneer 212,a chyba bede sie sklanial ku zlaczu sata :) wiecie cos na temat tego modelu ? poczytalem troszke testow na hardwarez,ale jak juz ktos wczesniej pisal,robia je na nieco dziwnym sprzecie ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |