![]() |
Toshiba Satellite A100-294 problem SD i aparat cyfrowy
Laptop ten ma czynnik kart, między innymi SD też, ale po włożeniu karty do czytnika wyskakuje błąd przy instalacji. Mówię o.k. włożę kartę do aparatu i tyle. Podłączam aparat Kyocera do laptopa, a tu znowu kicha, nie można zainstalować. Na pc normalnie po podłączeniu do USB aparat zgłasza się jako dysk wymienny. System XP HE SP2. Nie, wiem może jakieś dodatkowe sterowniki są potrzebne, ale na płycie dołączonej do lapka niczego takiego nie znalazłem. Wie ktoś o co chodzi?
|
Podejrzyj na blaszaku jakich plik***243;w sterownika u***380;ywa i podmie***324; w laptopie - nie mam pewno***347;ci, strzelam w ciemno. :hmm:
|
Cytat:
Jutro poszukam, bo dzisiaj jest sobota i spożywam:piwo: :) :) :) |
Cytat:
Ciagle sie zcegos uczymy :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 37880 |
:glupek:
a wiec to jest do tego Wystarczy np takie pliki przekopiowac do innego systemu, podlaczyc urzadzenie i bedzie dzialc bez instalacji ? |
Powinno, ale, jak to zwykle w windowsie, 100% pewno***347;ci nie ma. :mruga:
|
Cytat:
|
Obawiam si***281;, ***380;e bez formatu si***281; nie obejdzie, zaznaczam jednak, ***380;e mog***281; si***281; myli***263; w tym wzgl***281;dzie. :hmm:
|
Cytat:
|
No to jak bedziesz robil formata to sobie zrob obraz systemu. Ostatnio pelno tego softu bylo w gazetach wiec na allegro powinno byc jeszzce taniej.
|
Cytat:
|
Obraz nowego systemu na przyszlosc :)
Zle sie wyrazilem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:03. |