Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Czyżby padzik? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/czyzby-padzik-70673/)

Bartez 07.03.2007 11:01

Cytat:

Napisany przez Kris (Post 747069)
Czy nie można wprowadzić automatycznej informacji o przeniesionych/skasowanych postach?

Poza tym mogłaby być możliwość, aby mod wybierał uzasadnienie z listy - wprowadzić kilka najczęstrzych przyczyn i nie trzeba nic pisać - system zostawia info kto kiedy i gdzie przesunął/usunął post i z listy przyczyna.

Czasu to modom dużo nie zajmie a na pewno użytkownicy lepiej się poczują...

Kiedyś szukałem tego w ustawieniach i nie znalazłem. Jest możliwość tworzenia automatycznie dyskusji lub przenoszenia skasowanych postów do określonego działu. Być może coś się zmieniło w ustawieniach albo jest do tego jakiś dodatek. Pogrzebię w ustawieniach jak wrócę do domu i zobaczę, co się uda z tym zrobić.

Kris 07.03.2007 08:37

Czy nie mo***380;na wprowadzi***263; automatycznej informacji o przeniesionych/skasowanych postach?

Poza tym mog***322;aby by***263; mo***380;liwo***347;***263;, aby mod wybiera***322; uzasadnienie z listy - wprowadzi***263; kilka najcz***281;strzych przyczyn i nie trzeba nic pisa***263; - system zostawia info kto kiedy i gdzie przesun***261;***322;/usun***261;***322; post i z listy przyczyna.

Czasu to modom du***380;o nie zajmie a na pewno u***380;ytkownicy lepiej si***281; poczuj***261;...

Monter 07.03.2007 00:14

Najpierw piszesz EOT a potem dalej dyskutujesz - nie rozumiem Ci***281;.

Akurat o brakach powod***243;w do rozmowy, do kt***243;rej zaprasza***322;e***347; "zamiast biadolenia" ja wspomina***322;em.

Problemy z pami***281;ci***261;? ;)

Bartez 07.03.2007 00:09

Cytat:

Napisany przez Monter (Post 747029)
Bądź radosnym naczelnym, wygrałeś i postawiłeś na swoim :D

Tym tekstem utwierdziłes mnie w tym, co napisałem wyżej. Nie mamy o czym rozmawiać.

Monter 07.03.2007 00:00

O ile nie ma tam moich modyfikacji w kodzie to OK.
B***261;d***378; radosnym naczelnym, wygra***322;e***347; i postawi***322;e***347; na swoim :D

Bartez 06.03.2007 23:51

Cytat:

Napisany przez Monter (Post 747025)
Skoro 2 x EOT to nie odpisuję.

Ostatnia rzecz to kasowanie - zapomniales o http://forum.cdrinfo.pl/add2/ ||
Nie chodzi o przeszkadzanie a prawo autorskie do kodu. Za pierwszym razem zmieniłeś tylko akcję po kliknięciu ikony.
Pozdrawiam.

add2 to publicznie dostępne kody bramki. Nawet, jeżeli to ty je tu umieściłeś, to wcale nie znaczy, że muszę to usuwać, bo nie narusza to niczyich praw autorskich.

Bramka pochodzi stąd: http://www.gg.wha.la/jak.html

Tekst licencji:
Cytat:

Licencja:
Możesz z nim robić co chcesz poza
twierdzeniem że to ty go napisałeś :)
Jesli tworzysz modyfikacje, np. moduł do jakiegos forum
wykorzystujacy ten skrypt wypada podac autora i link do tej strony
Żeby było wszystko jasne.

Monter 06.03.2007 23:40

Cytat:

Napisany przez Bartez (Post 747017)
EOT w tym temacie.

EOT

Hmm, na taki spos***243;b wywo***322;ania nie wpad***322;em. Usun***261;***322;em linki z forum, ale widz***281;, ***380;e dalej Ci to przeszkadza, wi***281;c kasuj***281; ca***322;y katalog.

Skoro 2 x EOT to nie odpisuj***281;.

Ostatnia rzecz to kasowanie - zapomniales o http://forum.cdrinfo.pl/add2/ ||
Nie chodzi o przeszkadzanie a prawo autorskie do kodu. Za pierwszym razem zmieni***322;e***347; tylko akcj***281; po klikni***281;ciu ikony.
Pozdrawiam.

Piterniel 06.03.2007 23:34

End of topic - koniec tematu

Agusia 06.03.2007 23:33

Cytat:

EOT w tym temacie.
Co to jest EOT ?

Bartez 06.03.2007 23:29

Cytat:

Napisany przez Monter (Post 747004)
Co ciekawe, moje posty Ci przeszkadzają, a wszystkie inne o tym samym tonie jakoś nie. Ciekawe, wygląda na uczulenie.

Na wszystkie zwracam uwagę. Ciebie wywołałem, bo kiedyś tworzyłeś to forum, a teraz tylko biadolisz. EOT w tym temacie.

Cytat:

Gdyby nie Twój atak nie byłoby sprawy. Zatem pretensje wyłącznie do lustra :D

Gdyby to był atak, to nie byłoby tak łagodnie ;) Jednak każdy interpretuje, jak chce. EOT

Cytat:

Dziękuję. Niestety skłamałeś - strona istnieje i ma się dobrze: http://forum.cdrinfo.pl/add/bramka.php

Hmm, na taki sposób wywołania nie wpadłem. Usunąłem linki z forum, ale widzę, że dalej Ci to przeszkadza, więc kasuję cały katalog.

grzeniu 06.03.2007 23:26

Wiecie, Wy wszyscy - tu zwaśnieni, co?
Wrzućcie na luz i wpadnijcie do mnie na piwo :) Jest okazja, to zapraszam.
Jakoś tak się składa, że akurat Was wszystkich lubię i sznuję. Z każdym z osobna i z wszystkimi razem tego pyfka w chęcią bym się napił. Również w realu :D

Monter 06.03.2007 23:03

Cytat:

Napisany przez Bartez (Post 746994)
To, co piszesz o forum pośrednio dotyczy mnie, bo jednak poświęciłem sporo czasu w ciągu ostatnich kilku lat, żeby to jeszcze istniało i nie mam zamiaru wysłuchiwać krytyki, która nic nie wnosi. Gdyby to się zdarzyło raz, to jeszcze ok, ale w ciągu ostatnich kilku dni mogę Ci pokazać przynajmniej kilka postów o podobnym tonie. Oczywiście, masz do tego prawo i nikt tego nie usunie, jednak musiałem napisać, co napisałem.

Pośrednio. Nadal nie rozumiem wtrącenia się, nie będąc wołanym w treści.
Co ciekawe, moje posty Ci przeszkadzają, a wszystkie inne o tym samym tonie jakoś nie. Ciekawe, wygląda na uczulenie.

Cytat:

Skoro tak uważasz...

Gdyby nie Twój atak nie byłoby sprawy. Zatem pretensje wyłącznie do lustra :D

Cytat:

Zgodnie z życzeniem.

Dziękuję. Niestety skłamałeś - strona istnieje i ma się dobrze: http://forum.cdrinfo.pl/add/bramka.php

Cytat:

Nie uważam się tutaj za władzę i nikogo nie usunąłem z forum, z powodów osobistych. Zapewniam Cię, że nie będziesz tą pierwszą osobą :)

Wcale na to nie liczyłem :)
Pozdrawiam.

Bartez 06.03.2007 22:43

Cytat:

Napisany przez Monter (Post 746964)
Po takim ataku (ja do Ciebie nic nie miałem, nie wiem po co się w ogóle udzieliłeś?) nie gadaj mi o docenianiu, odwiedzaniu, wkładzie, oraz o tym, czego niby nie możesz mi powiedzieć. Jeżeli jesteś poirytowany to wyłącznie dzięki śledzeniu tekstu jaki do Ciebie nie był kierowany :)

To, co piszesz o forum pośrednio dotyczy mnie, bo jednak poświęciłem sporo czasu w ciągu ostatnich kilku lat, żeby to jeszcze istniało i nie mam zamiaru wysłuchiwać krytyki, która nic nie wnosi. Gdyby to się zdarzyło raz, to jeszcze ok, ale w ciągu ostatnich kilku dni mogę Ci pokazać przynajmniej kilka postów o podobnym tonie. Oczywiście, masz do tego prawo i nikt tego nie usunie, jednak musiałem napisać, co napisałem.
Cytat:

Porozmawiać po takim podsumowaniu jak powyżej nie mamy o czym,

Skoro tak uważasz...
Cytat:

a nieszczęsną bramkę GG proszę byś skasował, nową i obecną również - ja ją zrobiłem i chcę by została usunięta (prawa autorskie).

Zgodnie z życzeniem.
Cytat:

Pewnie zaraz wylecę za irytowanie władzy, ale cóż, bywa.
Pozdrawiam :)

Nie uważam się tutaj za władzę i nikogo nie usunąłem z forum, z powodów osobistych. Zapewniam Cię, że nie będziesz tą pierwszą osobą :)

Reetou 06.03.2007 22:35

Cytat:

Napisany przez Kris (Post 746931)
Jakieś przykłady?

W tym wątku nie zauważyłeś? To mało? Proszę, inny:

Cytat:

Napisany przez Kris
Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Śnieg pruszy, a nie pada a to jest różnica. I przy dobrze odśnieżonych drogach i normalnym dziennym ruchu topniałby na bieżąco..

No oczywiście... metr śniegu w Krakowie to rzeczywiście prószy śnieg...

Nadinterpretujesz fakt "W Krakowie nawaliło metr śniegu" i podważasz zdanie Andrzeja. No bo jeśli w Krakowie jest metr, to we Wrocławiu pewnie z pięć... Więc jak śnieg może prószyć?

Cytat:

ale cóż... zrzucić coś na kogoś zawsze można.

Przepraszam, zapomniałem, że to Twój wyłączny patent:

Cytat:

Napisany przez Kris (Post 746876)
Mowa była o tym, że nie czytałeś postów, które skasowałeś, nie o wszystkich postach...

Cytat:

Napisany przez Kris
I chodziło o tę wypowiedź, że ich nie czytałeś! Tych, konkretnych, skasowanych przez Ciebie!

Cytat:

dla mnie EOT

Dla mnie tym bardziej.

Monter 06.03.2007 21:35

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 746885)
gdzie ja to już słyszałem... :>:P

Na pewno nie ode mnie :D
;)

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 746919)
Powiem tyle:
jako admin, nigdy, w taki sposob, nie odwazylbym sie tak odpisac userowi - jaki by on nie byl
powiem wiecej:
takie postepowanie, a zaczyna sie zawsze od drobiazgow, jest dla mnie niedopuszczalne! I mod niestety musi sie tlumaczyc dlaczego! a raz nawet zaliczyl bana (MOD) na kilka dni, zeby mogl przemyslec postepowanie.
Ciekawi mnie tylko, dlaczego ewidentne idiotyzmy wisza bez przeszkod, a w miare normalne posty sa usuwane.

Pod tym podpisuję się wszystkim, co mam i może pisać :taktak:

Cytat:

Napisany przez Bartez (Post 746887)
Monter, proszę Cię, zaczyna mnie nudzić Twoje skamlenie, jak to kiedyś było dobrze, wspaniale i w ogóle. Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają i nic nie stoi w miejscu. Cieszę się, że ostatnio częściej odwiedzasz cdrinfo. Doceniam Twój wkład w rozwój serwisu, dlatego nie mogę Ci powiedzieć, że jak Ci nie pasuje, to tu nie wchodź, ale Twoje wypowiedzi w tym tonie zaczynają mnie irytować. Jak masz czas i ochotę porozmawiać o tym, co można zmienić, to zapraszam.

Jak Cię nudzi, to mnie nie czytaj - proste. Kiedyś nie było wspaniałe, był SID ;)
Po takim ataku (ja do Ciebie nic nie miałem, nie wiem po co się w ogóle udzieliłeś?) nie gadaj mi o docenianiu, odwiedzaniu, wkładzie, oraz o tym, czego niby nie możesz mi powiedzieć. Jeżeli jesteś poirytowany to wyłącznie dzięki śledzeniu tekstu jaki do Ciebie nie był kierowany :) Porozmawiać po takim podsumowaniu jak powyżej nie mamy o czym, a nieszczęsną bramkę GG proszę byś skasował, nową i obecną również - ja ją zrobiłem i chcę by została usunięta (prawa autorskie).

Teraz przepraszam pozostałych za nietypowy styl wypowiedzi, ale musiałem się zniżyć do poziomu tekstu, który był do mnie kierowany.

Pewnie zaraz wylecę za irytowanie władzy, ale cóż, bywa.
Pozdrawiam :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30.