![]() |
Jaka to nagrywarka?
Kupilem w sklepei vobis nagrywarke niby lite on ale widze ze u was na liscie na streonce nie ma takiej nagrywarki jak moja nie wiem czy to lite on czy mnie oszukali bo wypisuje mi i w biosie i w systemie ze to nagrywarka hivision drw 2s81 , fakt ze mam juz ja troszke czasu ale ostatnio jakos to przykulo mi uwage, i wogule mam klopoty nagrywa mi zwykle plytki bardzo dobrze i dvd tez ale nie pelne tylko np 3,5gb a peln eniby nagra ale nie dzialaja i nie odtwarza mi plytek dvd z filmami tylko niektore wybrane prosze o odp dzieki
|
|
LiteON 812S
|
wielkie dizeki za odp ale co do bledow mojej nagrywarki ze nie chce czytac wszytztskich plyt i nagrywac cos w tym moze jeszcze pomoc czy oznacza ze moja nagrywarka to juz do smieci?
|
Jeżeli masz najnowszy bios, używasz dobrych płyt, to prawdopodobnie nagrywarka pada. Lecz jeśli nagrywasz na byle czym to jest wielce prawdopodobne iż końcówki płyt będą się paliły źle lub wcale. Napisz jaki masz w napędzie bios i na jakich płytach nagrywasz.
|
Jak mogę założyć swoją dyskusję !?
czarna.owca@wp.pl Bo musze się dowiedzieć jak rozwiązac nurtujący mnie problem ! |
Na g***243;rze/dole w ka***380;dym dziale masz przycisk 'nowy temat'
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |