![]() |
Lg 8080b
sorry ze moje pytanie na temat biosu wywolalo takie zamieszanie ale to nic wiem juz o co chodzi i dzieki za pomoc
A teraz inne pytanko czy moge przegrac na swojej lg plytke psx przy pomocy kloncd moze jakis krotki opisik bo nie moge nigdzie znalezc bede wdzieczny za pomoc. |
jesli mozesz ustawic takie opcje :przy czytaniu danych subkanalowyxh ( audio i danych),a przy nagrywaniu nienaprawianie danych subkanalowych (zabezpieczenie-LibCrypt) to napewno da sie wypalic
|
Na tym palniku nie ma możliwości nie naprawiania danych subkanałowych, więc nie ma możliwości nagrania płyty PSX.
Przykre, ale prawdziwe :-( Mam ten sam problem. pozdrawiam artoor |
Normalnie trzeba zaznaczyc ta opcje, ale skoro jej nie ma to tak jakbys mial zaznaczone aby nie naprawial.
Bez problemu przegrasz plyte z psx tylko nie bedzie ci chodzila na oryginalnej konsoli bo ta nagrywarka nie ma dao-raw. A na spiracona konsole mozna smialo przegrywac plyty i beda chodzic. A opcje tak jak wyzej nalezy zaznaczyc audio i date przy kopiowaniu. |
bede szczery..... nie mialem nigdy klopotow z kopiowaniem plyt dla psx'a na takowym palniku.... Da sie na nim kopiowac takie plyty w koncu juz 2 lata to robie z plytami ktore maja specyficzne zabezpieczenia. Tylko trzeba przyjac stosowna taktyke do danego rodzaju zabezpieczenia .Niejednokrotnie musialem w locie kopiowac plyte bo po zrzuceniu na image poprostu gra pozniej nie dzialala.
Najczesciej spotykane zabezpieczenie to tzw bad sectory :) najczesciej mozna je spotkac na plikach audio wtedy nalezy ustawic opcje odczytu tak aby calkowicie ignorowal on pojawiajace sie bledy (najczesciej blad to jest zabezpieczenie) Co do subkanalow audio to faktycznie ta wypalara nie obsluguje tego :( takze na niej da sie kopiowac ale jest z tym wiecej zabawy niz w przypadku wypalar obslugujacych takie bajery To tyle Pozdro... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:04. |