![]() |
problem z nagrywaniem płyt 800 i wiecej
Mam nagrywarkę LG CD-RW CED-8080B z biosem 1,06 ,pomimo zainstalowania "pliczku ' który miał powodować to ze w przypadku WinOnCD program miał widziec płyty większe niż 700 MB ,niestety po poprawnym zainstalowaniu pliku (co sprawdziłem ) nagrywarka nie rozpoznaje płyt wiekszych niz 700 MB .Jeśli ktoś moze mi udzielić na ten temat informacji bede wdzięczny.
|
moze nie rozpoznaje 800, ale da sie nagrac tyle, czasem tak bywalo
|
żadna nagrywarka niewidzi płyt większych jak 700MB, poprostu nagraj z wykorzystaniem overburningu i już :) a najlepiej najpierw zrób test ile wytrzyma ten twój sprzet :) żeby Ci po 82 minucie niepadł :P (tak nielubie LG)
|
He, he...
Coś dużo Was ostatnio pyta o ten overburn. Przeszukaj info 2 tygodnie do tyłu to się oczytasz. Poza tym: http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2072014343 I się nie martw, że nie widzi więcej jak ...703 MB. Tak ma być. Weź WinOn lub Nero i nagrasz spoko. Ale dla Twojej nagrywarki proponuję zapis max x4 bo inaczej mogą wystąpić błędy zapisu i nawet test Ci nie przejdzie. I koziołek Nie pamiętam tylko, czy ona potem to odczyta co zapisała :) I pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |