![]() |
wiesz jak nie odr***243;***380;niasz jako***347;ci DD od PCM (bezstrany 1500kbp), to pewnie nie jeste***347; wyczulony na tego typu rzeczy... lub masz s***322;abej jako***347;ci sprz***281;t, u mnie to jest dzie***324; do nocy.... mimo ze absolutnie nie czuje si***281; jakim***347; audiofilem...
|
Umozliwi - jesli plik MPG jest zgodny z HD i ma zgodna z nim rozdzielczosc, framerate i bitrate, to OK. Jesli ma nizsza - program przekoduje. Ale rewelacji sie nie spodziewaj.
|
po prostu mam dwa pliki 1. video (mpg), 2. audio (5.1 pcm) i chce to połączyć razem w formacie jaki będzie odtwarzał najnowszy windvd....
myslalem ze walsnie tego typu narzedzie to mi umorzliwi ale teraz ju znie jestem tego taki pewny.... oczywiście bez straty jakości dzwięku |
Nie o to? Mysle ze Ulead DVD Movie Factory 5.0+ doskonale odpowiada wymaganiom autora tematu - masz na starcie wybor rodzaju tworzonego krazka i wlasnie od wersji 5 znalazly sie tam rowniez BRD i HDD. POLECAM!
|
od jakegos czasu ulead dvd movie factory daje mozliwosc przerobienia filmow na bd i hddvd, wiem ze nie o to ci chodzilo ale tym tez mozna
|
Authoring Blu-Ray - programy?
Witam!
Ponieważ nie ma jeszcze działu BD-Video, więc tutaj spytam. Znacie jakiś program do authoringu BD w postaci graficznej? (bez wgryzania się wkod programu), czyli taki program dla początkujących. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:29. |