![]() |
Programy do monitoringu laptopa.
Witam, jakie znacie dobre programy do zarzadzania energia w laptopie, monitoringu laptopa itp.
Znalazlem ciekawy program NHC, widzialem, ze z ASUSami bajecznie wspopracuje ale juz z HP nie :( Jak to wyglada na Fujitsu-Siemens ? Jakie znacie jeszce programy? (ps. takie laptopowe a nie typowe monitorujace pod kompa) |
Laptopy maj***261; chyba w***322;asne programy do tego wszczepione w instalk***281; Windy - HP na pewno. Znale***378;***263; takie gdzie***347; "luzem" chyba b***281;dzie ci***281;***380;ko.
|
no wlasnie u mnie w Fujtisu Siemens nie ma nic...
edit: nhc z patchem na core duo wywala mi program a jak chce wlaczyc nhc to mowi zebym wszedl na admina a jestem na adminie (to przez ochrone w viscie) |
Je***347;li nic nie znajdziesz, spytaj na forum.laptopy.info.pl a nu***380; kto***347; co***347; ma... :idea:
|
... ależ NHC pięknie współpracuje z laptopami HP, ja swojego bardzo fajnie podrasowałem :)
|
Ale sciagnales profil do niego (ACPI?) czy jak? Bo ja wrzucilem NHC kumplowi i pokazywal baterie, profile chyba ale polowy nie mozna bylo zmieniac.
Mi wlasnie chodzi o takie zarzadzanie profilami z energia, prockiem itp., przy okazji pokazywalby jakies bajerki jak NHC. Nic od Fujitsu-Siemens nie ma ? |
tak, mam profil Acpi dla HP:)
|
Cytat:
ps. NHC ma zgodnosc z Vista bo moja wywalala mi system jak ja odpalalem. Penwie niezgodnosc z ACPI.:/ |
dla FS ACPI chyba nie ma :nie:
|
Cytat:
|
na forum NHC sa profile dla NHC, przynajmniej tak mi sie wydawalo :)
|
Cytat:
|
Dla wszystkich szukajacych ACPI dla swojego lapka (dla GURU KASPRZAKA TEZ)
link http://www.p35-forum.de/board/thread...tuser=0&page=1 Moze nam sie przyda!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Szwabski???? bez komentarza ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |