![]() |
Dzieki Zetoxa, podam kumplowi, bo neta nie ma, i nie mogl uzyc google, ani poszukac na stronie NHC linka forum :(.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytales gdzies a to napisalem ze na forum. Na stronie NHC jest link do forum, wiec mozna chwile posiedziec. Mialem szukac specjalnie linka i Tobie go tutaj wklejac? Do FS nie bedzie chyba :( |
Ilość załączników: 1
dla posiadaczy HP zamieszczam profil ACPI dla NHC, pliki należy wrzucić do podkatalogu ACPI
|
Cytat:
u***380;y***322;em tamtejszej szukajki i szuka***322;em w dziale "ACPI module" frazy "toshiba L30", zarz***261;da***322;em aby wy***347;wietlono mi wyniki jako posty a nie tamaty, jednak wynik nie by***322; zadowalaj***261;cy - cofn***261;***322;em si***281; do szukajki i powt***243;rzy***322;em wszystkoz fraz***261; "L30" - wynik by***322; negatywny :) tak szwabski ale widz***281;, ***380;e dla Ciebie trzeba pisa***263; sztywno i oficjalnie :> |
Cytat:
Szwabski???? bez komentarza ??? |
Cytat:
|
Dla wszystkich szukajacych ACPI dla swojego lapka (dla GURU KASPRZAKA TEZ)
link http://www.p35-forum.de/board/thread...tuser=0&page=1 Moze nam sie przyda!!! |
Cytat:
|
na forum NHC sa profile dla NHC, przynajmniej tak mi sie wydawalo :)
|
Cytat:
|
dla FS ACPI chyba nie ma :nie:
|
Cytat:
ps. NHC ma zgodnosc z Vista bo moja wywalala mi system jak ja odpalalem. Penwie niezgodnosc z ACPI.:/ |
tak, mam profil Acpi dla HP:)
|
Ale sciagnales profil do niego (ACPI?) czy jak? Bo ja wrzucilem NHC kumplowi i pokazywal baterie, profile chyba ale polowy nie mozna bylo zmieniac.
Mi wlasnie chodzi o takie zarzadzanie profilami z energia, prockiem itp., przy okazji pokazywalby jakies bajerki jak NHC. Nic od Fujitsu-Siemens nie ma ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |