![]() |
Niby terrorist a taki asekurancki hehe
|
Tak numer jest aktualny i czesto jestem niewidoczny wiec pisz, a jak by mnie nie bylo zawsze odpisze
|
Cytat:
Nie chce sie narzuca***263;, ale jak b***281;de mia***322; jakie***347; pytania to moge wali***263; na GG (je***347;li numer jest aktualny i siedzisz na nim:>:> :> ) ?:> |
Cytat:
Z Asusem nie miełem jeszcze fizycznego kontaktu, ale jak patrze na ten test na cdrinfo to ilość błędów jakie wykrył mnie przeraża, mam nadzije, że poprawili to w nowszych modelach :>? |
Cytat:
A co liteonow to padlo mi juz kilka i powiedzialem sobie ze juz wiecej nie chce napedu tego producenta. Wez Asusa. Chodzi calkiem przyjemnie, czyta wszystko no i przede wszystkim jest duzo cichszy od liteona. Szkoda ze liteon bedac kiedys czolowym producentem napedow CD-RW robi teraz taki szajs. 90% napedow jakie przychodza na serwis to napedy liteon. Oczywiscie wynika to takze z ilosci sprzedawanych napedow w sklepach gdzie liteon chyba kroluje. Druga firma ktorej nigdy bym nie tknal szukajac napedu jest samsung. Padlo mi wszystko co kiedykolwiek kupilem tego producenta, no moze poza monitorem. |
Wiesz jak to zmienisz nic sie nie stanie bo przy zmianie zegara szyny plyta napewno sie nie uszkodzi.
Tu masz instrukcje w formacie PDF ftp://ftp.biostar-usa.com/manuals/M7...0V7Xmanual.pdf Na stronie numer 4 (strona wedlug programu Adobe) masz podane ze pod litera Q na obrazku jest przelacznik szyny procesora, natomiast na stronie 13 (strona wedlug programu Adobe) jest intrukcja jak je ustawic wedlug tego powinienes miec we wszystkich czterech rz***281;dach zworki |
Cytat:
Wielkie dzięki Bródka, naprawde Twoja pomoc mi wiele dałą, teraz już będe wiedział gdzie zasięgnąć fachowej rady..... Jeszcze raz serdeczne dzięki bez Ciebie byłoby ciężko..... |
Bo masz zle ustawiona szyne procesora powinno byc na 333mhz a nie na 133mhz
Powinnio to byc do ustawienia w biosie jesli plyta tego nie wykrywa znaczy ze musisz zmienic zworki na plycie glownej. Co do zasilacza to 300W zasilacza chiefteca nie znajdziesz nowego bo juz ich nie produkuj***261;, ale 350 jeszcze tak http://www.allegro.pl/item173303067_..._24_20pin.html |
Cytat:
Ja nie wiem, takie gówno mi sprzedali, że nic dobrego w nim nie ma: Zasilacz no.name, procek coś *******i. |
Cytat:
www.ecs.com.tw |
Cytat:
producent płyty głównej |
już kiedyś aktualizowałem biosa, jak sie bawiłęm z dyskiem SATA, al eto było już downo, bardzo dawno......
A z tym ECS to nie wiem za bardzo o co chodzi?? |
Cytat:
ale zawsze mozna uaktalnic bios plyty ....:taktak: tak czy tak |
No a nie ma nic tańszego i chyba lepiej 300W taniej wyjkdzie na dłuższą mete, dwa dyski podłączam tylko jak musze - kopiuje dane? A procek to ja mam śmieszny niby: AMD Sempron 2200+. Ale wykrywa mi jako AMD Sempron 1200 MHz (9 x 133)
|
Oczywiscie lepiej miec mocniejszy zasilacz niz slabszy bo jest ten zapas mocy w razie czego
Jaki powinienes miec zasilacz zalezy od ciebie bo np jak amsz dwa dyski twarde dwa npedy optyczne, mocny procek to lepiej miec zasilacz 400W lub 45W niz 300W Jak nie masz za duzo kasy to polecam ten jest cichy, dobry i irmowy wytrzyma ci dlugi czas i podzespoly komputera tez http://www.allegro.pl/item173157641_...ta_pci_ex.html Oktawian89 ***380;artowa***322; poniewa***380; jak sam sie przekona***322;em jest duzo os***243;b kt***243;re twierdza ze sie znaja na komputera jak nikt inny a ten serwisant jest poprostu laikiem a mysli ze sie zna, nawet mam kilku znajomych kt***243;rzy twierdza ze znaj***261; sie na komputerach a jak przychodzi co do czego to nie wiedza co robic |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |