![]() |
Witam wszystkich,
zarówno tych piszacych jak i czytających. Dziekuje za wszelkie pomysly i sugestie. Od samego początku jak tylko zauważyłem mój nowy problem domyślilem się jego skutków... niekompatybilnosci systemu zapisu. Wasze odpowiedz utwierdzily mnie jedynie w sensie rozuemienia formatow zapisu oraz mojej sytuacji z tym kłopotem. Dzieki Wam natomiast dowiedzialem sie o czyms w stylu formatu DVD-A:) pozdrawiam serdecznie |
ja tam wiedzialem o co Tobie chodzilo:)Zreszta ten program ma sklonnosci do zamykania sie:)
|
Cytat:
Nieprecyzyjnie się wyraziłem: tworzy Audio tracki na płycie DVD. Zrobić audio cd na dvd po prostu nie można. Ja kiedyś chciałem użyć tego softu do nagrania ścieżek audio w DTS na płycie DVD, ale nie poszło |
no wlasnie wiec nie tworzy audio cd tylko pseudo audio dvd. znam audio dvd creatora:)
|
Cytat:
Poza tym na pewno żaden CD player nie odtworzy płyty DVD... |
To tak samo mo***380;na normalnie nagrac pliki wav na DVD ???
|
tylko ze wave odtworzy dvd a nie cd player
|
Cytat:
Sorry, moja pomy***322;ka - ten program nazywa si***281; Audio DVD Creator. |
Warto doda***263; - nie wszystkie odtwarzacze odtwarzaj***261; DVD Audio ;)
|
Jeśli bardzo chcesz można użyć DVD Audio Creator i utworzyć płytke audio, ale tylko dla odtwarzaczy DVD.
|
nie da si***281;. a p***322;yty ch***281;tnie we***378;miemy do test***243;w :> :D
|
DVD-R w formacie CD-Audio???
Witam wszystkich,
Czy płytę DVD-R można wypalić w formacie CD-Audio, tak by była widoczna w każydm odtwarzaczu z muzyką? Znam oba formaty i wydaje mi się to niemożliwe... jednak wolę się spytać innych znawców tematu. :help: Dziękuje za Wasze opnie. Skąd to pytanie? Otrzymałem z drukarni sporą partię płyt z własnym nadrukiem.... ale zamiast CD-R, dostałem DVD-R:haha: ... i nie wiem teraz co z tym teraz zrobic... poza reklamacją usługi. z poważaniem, fish |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:03. |