![]() |
Dziwny problem
Witam,
Moj znajomy ma Plextora i uzywa najnowszego Nero. Przy wypalaniu plyt audio w nero odbywa sie konwersja z mp3 do wav Po wypaleniu i wlozeniu plyty do wiezy slychac tylko buczenie a w kompie wogole nie mozna jej odczytac. Pliss o pomoc Gucio |
A przeslu***e wczesniej te mp3 ??? Niech je wczesniej przekonwertuje czyms innym do wavow i przed wypaleniem odslucha jeszcze raz. Moze rowniez sprobowac zrobic to feurio.
|
Może płytki są chu...we , ja tak miałem z Kodakami.Nero informował że nagrało się ok , a nigdzie nie mozna było ich odsłuchać.Niech kumpel kupi płytki Verbatim lub Platinum i sprawdżcie jeszcze raz.
|
Nagrywa na plytach platinium oraz verbatim wiec nie sadze zeby przyczyna lezala w jakosci plytek.
Co do mp3 to w winampie chulaja az milo |
A moze to za wysoka predkosc, ja to bym nie probowal wyzej niz 8x, choc z 16x tez da sie sluchac , ale nie u wszystkich
|
Cytat:
zrob tak jak ci radzi grzeniu.To , ze graja w winampie - to nie znaczy, ze jest poprawny mp3. Moze byc mp2, moze byc plik ze zmiennym bitrate, moze kodeknerona sie zbiesil. Rada grzenia jest OK, jak bedzie dobry wav, to audio tez |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |