![]() |
m. in. w tym mia***322;o pom***243;c :taktak:
i teraz wrzu***263; znowu screen'y. tym razem tak***380;e z w***322;a***347;ciwo***347;ciami IDE, gdzie b***281;dzie pokazane DMA |
Zrobione i co dalej ? Mialo to pomoc w odczytywaniu plyt DVD DL ? :/
|
odinstaluj sterowniki nvidii
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
joujoujou moj zasilacz to Coolermaster 380W
|
DMA Enabled
nie chwila chwila, sprawdzam czy DMA jest wlaczony jak pisze w tej instrukcji http://www.cdrlab.pl/article_strona_1613_3.html lecz gdy rozwijam liste w menadzerze kontrolerow IDE to nie mam tam pomocnieczego kanalu IDE, czemu ? :/ ale sprawdzajac przez Nero stan mojego DMA - pisze jak wyzej PS. to LG jest taki kiepski ? :| |
przede wszystkim sprawd***378; DMA :taktak:
no i jako, ***380;e to LG to ten zasilacz te***380; niewykluczony ;) |
Oczywiscie, ze orginaly - co do zasilacza nie jestem pewien, nie ja go kupywalem, a odpowiedz otrzymam dopiero jutro, no chyba, ze da sie to sprawdzic w jakis sposob ?
|
Orygina***322;y czy kopie zapasowe? :pytanie:
A wa***380;niejsze pytanie - jaki zasilacz w kompie + czy DMA w***322;***261;czone? |
Dwuwarstwowe - jak sie nie myle DVD DL sie zwia ale reki uciac za to sobie nie dam - maja pojemnosc bodajze cos ok. 6 giga. Ta DVD DL z CDA tego najnowszego w ogule odczytac sie nie chciala a DVD DL gry Command & conquer 3 wojny o tyberium, w polowie instalacji komputer sie zawiesza. A na laptopie wszystko smiga bez zarzutu
|
a co to za p***322;yty? :>
|
LG GSA-4166B i problem z odczytywaniem dwuwarstwowych DVD!
Jak w temacie, moj komp to Windows XP pro (SP2), amd athlon 64 - 3.0, 1GB ram, wszystkie najnowsze stery do wypalary zaisntalowane, wiec co jest zle, czemu mam problemy z odczytywaniem tych plyt ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |