![]() |
Prezent od Billa G.
Wczoraj był u mnie w firmie przedstawiciel Microsoftu. Jego zadaniem było przeprowadzenie ankiety na temat organizacji pracy itp. pierdół. Wszyscy go odsyłali z pokoju do pokoju aż w końcu trafił do mojego kolegi. Ankieta trwała 15 minut a w nagrodę kolega otrzymał....
Wersje BOX Visty!!! Nie żaden OEM tylko najprawdziwsza wersja BOX. ****a, czemu on do mnie nie trafił :( :sciana: |
to znaczy ze moze i nasze firmy odwiedzi - to czekamy:D
|
to ja siedz***281; w robocie, nie wychodz***281;, przytargam w poniedzia***322;ek materac :D
|
woow
|
Cytat:
;p widocznie by***322;es w jego typie || |
qrde... ja jeszcze nie pracuj***281; :(
ale nic, b***281;d***281; optymist***261; - mo***380;e odwiedzi mnie w domciu! :D :spoko: |
jeszcze kompa mu powinni da***263; :)
bo system ma chyba spore wymagania, tak jak pisz***261; szanowni koledzy z forum |
Cytat:
|
Student ja te***380; nie pracuj***281;...
mo***380;e nas spotka na ulicy :D |
Cytat:
po viscie, nastepne w kolejności jest... http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=1270 :haha: Cytat:
|
haha ich strata ***380;e odsy***322;ali tego go***347;cia :rotfl:
|
Cytat:
Tez bym chcial cos takiego dostac!:) Co prawda mam Viste, ale Home Premium. Na marginesie, to nawet fajny system... tylko tego RAM'u zzera :( Potrafi nawet dojsc do 1,1GB nic nie robiac! Chciaz to w laptopie, a wiadomo, ze syfu od Producenta pelno siedzi w systemie... |
kukulcze jajo.
|
Cytat:
Faktem jest, ze wiele programow glupieje pod Vista. Trzeba czekac na nowe wydania. |
Ilość załączników: 2
ja juz dostalem :fiu:
co prawda musialem XP postawic bo Visty nie dali ale co mi tam:haha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |