![]() |
Co sie stanie gdy....
...zrobię image obrazu płyty zabezpieczonej safediscem 2[z poprawnymi ustawieniami clona] a później nagram na płytę zwykłym trybem a nie dao-raw,czy wtedy będe potrzebował cracka???Czy ten program naprawiający cd images clona[nazwy nie pamietam] jest potrzebny???][Ta gra to Heroes IV]Aha!Jeszcze jedno wiem ze to pytanie powinno iść na offtopic ale skoro już piszę to czy ***** z angielskiej wersji gry scrackuje wersję polską?Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki:))))))
|
No to może zapytam inaczej....Chce zrobić cd image clonem płyty zabezpieczonej safediscem 2[ustawienia do kopiowania safediscu], a potem ten image zpatchować programem BetaBlocker[tak żeby pozbyć się tych błędnych sektorów:]] a później nagrać to na płyte trybem dao-raw,i moje pytanie jest takie czy jeżeli tak zrobie nie będe potrzebował cracka???i czy będe mógł później kopiować tę płytę np. w NERO bez użycia ustawień clona innymi słowy czy pozbęde się w taki sopsub tego sk********* safedisca 2????
|
... na mój gust nie pozbedziesz się w ten sposób SD, betablocker nie usunie ci błędnych sektorów w nieuporządkowany sposób, a tylko taki wchodzi w rachubę.
pzdr |
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |