![]() |
LG GSA-H42NRBU vs LiTeoN LH-20A1P-12C
Witam
Tak jak w temacie, którą nagrywarkę wybrać tzn która jest lepsza waszym zdaniem : LG GSA-H42NRBU czy LiTeoN LH-20A1P-12C ? Z góry dziekuję Pozdrawiam |
Cytat:
Bierz dwie! :czytaj: :D |
Cytat:
|
Cytat:
Należy wziąć Samsunga 182M :czytaj: A przy dużej upartości to już chyba Litka 18A1P :taktak: :D |
na LG nie zrobisz scanu jakości wypalonej płytki
to raz 2. LiteOn miał nie wiem czy nadal ma z niektórymi płytkami LS problemy tj. nie rozpoznawał ich 3. polecam Samsunga 182M jako uniwersalny palnik :spoko: |
:/ Teraz już całkiem mam dylemat bo ja tak naprawdę jestem uprzedzony do nepędów i nagrywarek firmy LG ale znajomy z komputerowego radził żebym brał LG i stąd mój post w tej sprawie.
Ja natomiast miałem Liteona CD-R i DVD-R i byłem zadowolony i teraz też chcę wziąć tego Liteona co podałem w temacie tylko że szybszego... Seku zaś pisze żebym wziął Samsunga i ja już całkiem mam dylemata ale czekam na opinie wasze i mam nadzieję że będziecie wstanie mi pomóc.. Z Góry dziękuję Pozdrawiam |
nie bierz LG..
Litek albo Szajsung :spoko: |
@wybuchowy
hehe u mnie w okolicy w sklepie komputerowym znajomy tez każdemu ciśnie LG bo ma największy interes na tym patrz (zysk:D ) i raczej bym sie tym nie sugerował specjalnie co on ci radzi |
Czyli miłem rację że jestem uprzedzony do firmy LG.... Wtakim razie co wybrać Samsung czy Liteon ?
|
skoro pierwszy szmelc ju***380; odrzuci***322;e***347;, czas by odrzuci***263; drugi... :>
...i wybra***263; Samsunga :spoko: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
To coś zmieni w stosunku do razu 722? :> || |
Cytat:
po co ja to piszę po raz 723? :hmm: :mruga: |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22. |