![]() |
-=crack topic=-
Wielu ludzi bardzo się wkurza jeżeli ktoś pisze że potrzebuje cracka lub seriala na Cd-r forum, a czy możnaby było zrobić osobny temat na to[wiem że jest offtopic],ale własnie specjalnie dla osób potrzebujących ***** lub serial,oczywiście nie musi to mieć nazwy ***** topic tylko jakąś inną:), lae co wy o tym sądzicie forumowicze???
|
mysle ze jest to dobry pomysl ale ostatnie zdanie nalezy tylko do administratora
Miska4. moze rzeczywiscie takie forum mogloby przezyc i na cdr byloby mniej takich smieci a wszystko byloby wtedy bardzo przejrzyste. warto nad tym pomyslec |
niestety nie jest to dobry pomysl :(
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
wlasnie teraz przeczytalem odpowiedz Miska4 na topicu o numerek do feurio.
chyba wszystko stalo sie jasne :) . ps czyli nawet nie bedzie teraz mozna przymkac oka ??? ;D |
oj nie bedzie przymykania oka ani jednego oka ani obydwu oczu
co do tego postu to uwazam (i nijak sie to wiaze z tym ze pomagam Miskowi w moderowaniu forum - inaczej mowiac nie robie tu wazeliny) ze dodawanie takiego dzialu czy to na forum czy na stronie glownej byloby delikatnie mowiac wielce nierozsadne po pierwsze - do takiej strony przyczepic sie moga odpowiednie sluzby a strona ta nie jest umieszczona na jakims tam darmowym serwerze w singapurze czy innym za...katku :) swiata po drugie - zrobienie czegos takiego w szybkim czasie zamieniloby cala strone i forum na calkowicie warezowa i zniecheciloby do niej wiekszosc obecnyxh forumowiczow a na pewno mnie :) dlatego tez nie bedzie tu zadnych wiecej pytan o seriale itp przynajmniej poki ja tez mam prawa moderatora dlatego sorki chlopaki i dziewczyny ale no more warez |
Cytat:
|
podawanie miejsc gdzie można zdobyc trotyl i zapalniki nie jest karalne :)
a nawet posiadanie tych elementów oddzielnie też :) no tu to już przesadziłem jak ogrodnik na wiosne :) ale co mi tam / albo tu / i tak już idę na piwo :) ps byleby tylko linki były dokładne i nie odbywało się to zbyt często pozdro |
szczerze mowiac (piszac :P) to lata mi kolo **** podawanie crackow i itp. jak wiekszosc ludzi tutaj radze sobie z tym bez problemow. od czasu do casu wpada tylko ktos nowy i prosi o numerek ;D (no, serial), mozna ich bylo poprostu ignorowac a nie odrazu zamykac topicki (lepiej juz bylo je kasowac), chociaz myslalem ze do tego nie dojdzie :( .
prawde mowiac na paru innych forach cdr (forumach ??? ), ktore odwiedzam jest to przestrzegana zasada, i to bez wyjatkow, zadnych crackow, seriali, linkow, itd . topicki sa kasowane a nie zamykane. |
mam nadzieje ze nie tylko takie topiki ale również te nie związane z nagrywaniem zostaną wywalane na off topic ... mam już doś topiców typu " wesołych świąt... szczęsliwego nowego roku .." co to ma do rzeczy? :) :) :)
|
:)
takie też? przesada jest gorsza od faszyzmu / moje słowa na drugi dzeń po imprezie z slide show w powrotnej drodze :)/ pozdro |
Cytat:
eee... to nie jest serwis poswiecony warezowi, po co robic nowe forum? tyle jest stron o tym, wystarczy chociazby odpowiednio posszukac googlem |
powiem tak na offtopic zagladam bardzo zadko a poniewaz jest to off wiec raczej tam nie bede takich rzeczy kasowal
jak bedzie za duzo to pousuwam lub po pierwszej odpowiedzi pozamykam takie posty o to wlasnie chodzi ze nie po to sa wyszukiwarki zeby zasmiecac to forum takimi bzdurnymi pytaniami o cracki nie wiem jak zachowam sie w stosunku do postow "jaka nagrywarka ...x jest najlepsza" bo raz na jakis czas jeden taki post nie zaszkodzi ale nie kilkanascie w dwa tygodnie na razie tyle a efekty mojego moderowania juz widac :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |