![]() |
Multisesyjność płyt - NERO - problem!
Witam!
Od jakiegoś czasu NERO (najpierw starsza wersja, potem ta najnowsza) nie chce mi kontynuować nagrywania płyt CDR multisesyjnych. Podaje komunikat, że "dysk nie umożliwia zapisu, proszę spróbować innego". A wiem, że płyta umożliwia multisesyjność! Innego rodzaju płytki nagrywa bez problemu (audio etc.). Inne programy typu "Clone CD" też działają bez zarzutu. W zasadzie jest to jedyny problem - te płyty multisesyjne w Nero. Mam nagrywarkę DVD Lite-on 832S (najnowsze Firmware), Windows Xp pro, sp2. Z góry dzięki za jakąś pomoc! |
Cytat:
|
Albo wcze***347;niejsze sesje nagrane innym programem?
|
Płytki na pewno nie są zamknięte, na 1000%. Sprawdzałem u kumpla i u niego jest OK, też w Nero.
Płytki nagrywałem cały czas za pomocą Nero, do niedawna jeszcze bez problemów kontynuował multisesje, a teraz nie chce... Może przeinstalować Firmware nagrywarki? Brakuje mi pomysłów. Kombinowałem już z różnymi wersjami Nero, bez rezultatu??? . Aspi też są OK. Ostatnią płytkę multisesyjną wykonałem wczoraj (oczywiście w Nero) zwracając szczególną uwagę, żeby wszystko było zaznaczone podczas nagrywania prawidłowo i guzik. Gdy chciałem na próbę dograć kolejną sesję (bezpośrednio po nagraniu pierwszej) to komunikat był j.w. |
Masz wy***322;***261;czone ukrywanie ATIPu w alcoholu ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oj ma i to du***380;o.
odznacz ukrywanie ATIPu w alcoholu |
OK. Teraz jestem w pracy i nie mog***281; sprawdzi***263;, czy mam to wy***322;***261;czone. Rano sprawdz***281; i dam zna***263; co i jak.
Tymczasem dzi***281;ki za pomoc! |
Podziałało :) :) !
Dzięki wszystkim za pomoc :spoko: ! |
Ja też dziękuję - a co ja się nakombinowałem ..., w drugim systemie multisesyjność oki, a w xp nic, rejestry i inne sprawy-heh no szukałem, a tu taka prosta sprawa - wielkie dzięki :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34. |