![]() |
Cytat:
time.atman.pl ntp.certum.pl elproma.com.pl galaxy.uci.agh.edu.pl ucirtr.agh.edu.pl info.cyf-kr.edu.pl ntp.icm.edu.pl sunsite.icm.edu.pl ntp.task.gda.pl tempus1.gum.gov.pl tempus2.gum.gov.pl ntp.nask.pl machinatus.toya.net.pl pavo.cbk.poznan.pl vega.cbk.poznan.pl ntp.man.poznan.pl sunflower.man.poznan.pl ntp.signet.pl callisto.zit.tpnet.pl |
Cytat:
|
U mnie przez d***322;ugi czas nie dzia***322;a***322;o, przed chwil***261; wrzuci***322;em ntp.task.gda.pl i ruszy***322;o ;)
|
Cytat:
|
U mnie to samo. A mo***380;e to wina u***380;ycia XP Anty Spy ?
|
Cytat:
PS Uda***322;o mi si***281; znale***378;***263; przez Google dzia***322;aj***261;cy adres: europe.pool.ntp.org |
Ja nie mogę zsynchronizować czasu już kilka lat (winę zwalam na sieć, ale czego tak naprawdę to wina to mnie szczerze mówiąc nie interesuje).
Do synchronizacji używam programu Atomic Clock Sync. |
time.nist.gov
|
Błąd synchronizacji czasy przez NTP
Gdzieś od 2 tygodni albo i dłużej komputer nie może zsynchronizować czasu systemowego przez usługę czas systemu windows. Cały czas mam w podglądzie zdarzeń komunikaty o niedostępności serwera time.windows.com. Czy macie również taki problem i czy ew ktoś mógłby podać mi adres jakiegoś innego serwera ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:02. |