![]() |
Xbox360, a HP 940
Witam,
ostatnio pojechałem do Media Marktu kupić nagrywarkę, żeby zrobić kopie zapasową mojej gry na xbox 360. Pan polecił mi HP 940, no więc wziąłem ją do ręki i pojechałem do domu. Gdy przyjechałem, poszukałem troche po internecie i okazuje się, że do skopiowania gry z xbox360 potrzebny jest bit setting i w związku z tym mam pytanie. Czy moja nagrywarka to potrafi, czy totalnie sie sfrajerzyłem? Proszę o pomoc! :help: |
A w google szuka***322;e***347;? :google:
|
No pewnie, że tak i to nie tylko po polsku. I w dodatku szukam ciągle dalej.... ;)
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=70181 |
Cytat:
|
Cytat:
tam jest odpowied***378; na pytanie: Cytat:
Cytat:
|
:gerda: <----------------- uwielbiam ten emot :)
|
W sumie to nie do zamknięcia, bo to jest podforum o konsolach. ;) W takim razie inne pytanie. Czy do wypalania tych gier rzeczywiście jest potrzebny bitsetting? I czy skoro to OEM to można oszukać Winde, żeby widziała moją nagrywarke jako LiteOn?
|
Bitsetting powinien pom***243;c, cho***263; nie wiem czy p***243;jdzie bez bitsettingu ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:szczena: Grześiu po co wprowadzasz zamęt? Nie jesteś w temacie, to nie zabieraj głosu i nie wprowadzaj innych użytkowników w błąd. :sciana: Cytat:
|
Spr***243;bowa***322;em nagra***263; przez HP, no i gra dzia***322;a. Nie wiem dlaczego, nie crossflashowa***322;em nic, ani nie zmienia***322;em booktype. W ka***380;dym razie dzia***322;a. :) Temat do zamkni***281;cia.
|
...as you wish.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |