![]() |
Kopia partycji systemowej pod RAID
Postawiłem sobie wreszcie RAID0 i po zainstalowaniu winXPHE chciałem zrobić sobie kopię partycji systemowej, no to odpalam z dyskietki legalnego Ghosta i ... nie działa :(
Może mi ktoś poda Legalny program do tworzenia obrazu partycji pod Raid0 |
@adixo Acronis True Image :) Je***380;eli go kupisz to b***281;dziesz posiada***322; legala ;)
|
caly czas uzywam ghosta , (vista x64 raid0 ) a uzywam hiren's 8.9
/andy - Jako ***380;e Hirens Boot CD nie jest legalnym pakieten link zosta***322; usuni***281;ty./ |
da sie polaczyc dysk sataII i pata w raid0?
|
Cytat:
|
Cytat:
pata z sata150, sata300 wszystko sie da :mruga: adixo@ tak jak pisali wczesniej Acronis |
No fajnie, ale Acronis True Image kosztuje 49,99 $
nie znacie czegoś darmowego ? ps. czy Hiren boot cd to legalny soft ? |
Cytat:
DriveImage XML, darmowy w połączeniu z Bartxp jest szansa że zadziała chociaż na raidzie pewnien nie jestem.??? |
Cytat:
|
Cytat:
wg.mnie najlepszym takim programem jest Drive Image 5.01 ,tworzy i przywraca obraz dysku twardego w tym również poszczególnych partycji . Pełna wersja programu była dołączona do czasopisma Komputer Expert 4/2003 może w wydawnictwie uda ci się załatwić archiwalny numer? pozdr |
programy do backup-u są bardzo często w pełnych wersjach w gazetach komputerowych, trzeba tylko upolować ...
ja od jakiegoś czasu używam i bardzo mi się podoba Paragon Exact Image 7 , trial 30 dni dostępny choćby tu , program był w pełnej wersji w KŚ ekspert 12/2005 pozdrawiam |
Cytat:
znalazłem tę gazetkę na allegro ,gdzie jeden z użytkowników serwisu sprzedaje pięć numerów w tym ten o którym mowa.Tutaj masz link http://www.allegro.pl/item185160025_..._numerow_.html |
Cytat:
ehhh szkoda :'( |
adixo@ ... upss
wydawalo mi sie ze ten pakiet acronis'a zawieral ta mozliwosc - moj blad :| to zostaje ci 15-dniowa wersja, zakup za okolo 50$ ... albo hiren :] |
Cytat:
ups my***347;la***322;em ***380;e chodzi ci o Drive Image . NIe szukaj innych program***243;w tylko tego w***322;a***347;nie. Wiem ze swojego do***347;wiadczenia naprawd***281; jest super do tworzenia obraz***243;w dysk***243;w i partycji w RAID 0 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |